Jump to content

sando

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U redu je to da će se primati ralika tj.invalidnina u BiH, ali želio bih znati način obračuna za mirovine u RH , da li je isti kao za HV , jer u ugovoru stoji , prava po važećem zakonu o braniteljima u RH. Hvala
  2. Na koji način će se raditi izračun mirovine za stradalnike tj.invalide HVO-a po međudržavnom ugovoru BIH i RH .
  3. Molim vas da nam kažete kako će biti obračun mirovine za stradalnike HVO-a po međudržavnom ugovoru. npr. Invalid HVo-a ocijenjen na povjerenstvu rat 100 % Vojnik , Domobranska pukovnija Molimo vas za odgovor Grupa invalida HVO-a HVALA
  4. zašto nemate Hrvatsko državljanstvo ili ga niste tražili . Ja vjerujem da ste vi tražili Hrvatsko državlanstvo da bi ga i dobili ili ga vi ne želite iz razno raznih razloga.
  5. Dragi prijatelju , komisije za preostalu radnu sposobnost počele su raditi i već pozivaju invalide da iziđu na komisije . Invalidi koji su prošli komisije još 1999. godine a posjeduju tiskanicu IN 6 , već su u obradi kod povjerenstva za reviziju u MOBMS kod dr.Taborskog.
  6. Hvala lijepa samo još da pitam da li prilikom izračuna veliku ulogu igra procjena kod povjerenstva tj. dr.Taborskog
  7. molim da mi odgovorite i kažete o izračunu mirovine za invalide HVO-a po međudržavnom ugovoru između RH i BiH. Prošao sam povjerenstvo kod Dr.Taborskog ocjenom 100 % , Čina nemam znači Vojnik , kolika bi bila mirovima umanjena za invalidninu ostvarenu u BiH.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija