Jump to content

tglu

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tglu objavio

  1. Molim Vas da mi date svjet. Vlasnik sam kuće koja je poluugrađena sa susjedovom kučom(dvojni objekat). Kuće su građene početkom 1960.g., Sujed koji je kupio kuću, kako sam danas saznala uvidom u projekt, adaptirati, dograditi, izmjeniti i prenemjeniti iz stambenoga u stambeno poslovni objekat. Kako je ta kuča u takvome stanju da će je sigurno rušiti, bojim se za statiku moje kuće, jer ni moja kuća nije u najnovijem izdanju. Negdje sam čula da je njemu potrebn pojekat za rušenje, što nigdje u pojektu nije navedeno niti mi je dan takav na uvid, a isti ne predviđa ni zaštitu moje kuće od evetualnih utjecaja tokom izgradnje. Koja su moja prava i dali ima smisla osporavati gradnju jer planiraju graditi sportsku dvoranu za borilačke sportove u sklopu objekta, sunce mi ide pa, pa, da vam ne govorim da će me za sjeverne strane u potpunosti zatvoriti. Ja bi stan:baba:
  2. Poštovani, Zahvaljujem na odgovoru, eto ja sam danas predala žalbu i dodala sve stavke koje ste napisali, ali ovoj situaciji je pridonio sam ovrhovoditelj koji je samnom kao privatnim korisnikom sklopio novi ugovor, i na moje upite dali je ostalo kakvo sporno dugovanje, nihov je odgovor bio da ne i sad me nakon 5 godina ponovo žele ovršiti u dvostukom iznosu od samoga duga. I slažem se da nepaltiše trebeju platiti ali ovo prelazi granice razumnoga. Prvo me nemaju kao dužnika, a sada me ovršuju kao starog dužnika. Upravu ste i za onaj dio gdje kažete da smo mi građani isto aljkavi po poitanju žalbi, ali vjerujte mi razgovarala sam sa tri odjetnika i svaki mi je rekao svoju teoriju, a sve se svodi na to da se žalba može podnjeti ali da oni baš nisu sigurni dali to može proći, i svaki od njih bi se žalio na jadnu stavku, pa sam zakljućila da je meni najbolje sve navesti i dodati još dio kiji ste mi vi predložili tako da na sudu imaju šta čitai. Nadam se da će žalba imati učinka. Ljuta sam na sud isti koji je ovaj predmet odradio u roku 30 dana, ovrhu za uzdražavnje maloljetne djece koju sam ja podnjela u 9 mj. još je u ražmatranju, danas mi je bila prilika barem vidjeti zblanute face kada sam pitala dali to oni imaju neke prioritete kod ovrha, jer kada građane treba ovršiti to oćito ide po hitnom postupku , a kada su građani (ovdje ja) ovrhovoditelj to može čekati.
  3. Žalbu sam danas predala, kontaktirala sam odvjetnika koji me zastupa po ovrsi o alimentaciji i imam dojam da odvjetnici nisu skloni žaliti se na takve predmete. Ono kaj mi je on rekao da napišem u žalbi nije bilo dovoljno, ali gosp. koji je odgovorio na moj post je naveo važnu stvar, s time da sam uz žalbu priložila platne liste gdje se vidi to je za šta i kome uplačivao, a stvar sam pojačaja time da je vip samnom kao korisnikom sklopio novi ugovor i na moj upit dali postoje još kakva potraživanja dobila sam u više navrata negativan odgovor. 31.12.2012. oni mene nisu imali evidentiranu kao dužnika, ali 03.01.2013. odjednom me imaju u sustavu, mislim da sam ih malo zabrinula svojim telefoniranjem jer sam se zaprijetila da ću ih prijaviti Hakomu, što ću vjerojatno i ućiniti jer ovo šta oni rade prelazi sve granice odgovornoga poslovanja.
  4. Odgovor imate na mogem pitanju za ovrhu isto od VIPneta koja je skidana sa plaće 2006/2007 g.
  5. Moželi mi neko pomoći sta da radim jer me sada traže da platim, cifru koja je čisto lihvarenje. Imam li u ovoj usranoj zemlji ja ikakva zakoska prava, i mogučnosti zaštiti se jer taj isti sud na moju ovrhu za alimentaciju nije niti odgovorio od 8 mjeseca koju je sastavljao odvjetnik. Ja više ne vjerujem ni odvjetnicima jer imam osječaj da je njima u interesu da proces traje što je duže moguće, a ne da ga riješe što hitnije.
  6. Hitno molim pomoć!!! Ovha je skidana na plaći po rješenju 2007g., poslodavac mi je sam prekinuo plačanje ovhe iz nejasnih razloga platio samo glavnicu.( to se je ustanovilo danas) Radi se o VIP-u. U više navrata sam se interesirala dali možda ima kakvo potraživnje prema meni, odgovor je bio negativan. 2010.g. sklapam sa Vip-om privatno novi ugovor sve u redu. 31.12.2012. dolazi mi sudsko rješenje za ovrhu od Vip-a za isti iznos koji je bio naveden u prvoj ovrsi 1790,00 kn + troškovi + kamate ukupno 3.600,00 kn. Zvala sam Vip, prvo ne nisu mogli naći kao dužnika, ali danas im se upalila lampica pa sam ja među utuženima. Pet godina nisam dobila nkakvu obvijest u periodu izvršenja ovrhe 2007. g. nisam promjenila poslodavca. Imam sve dokumentirano i spremam se napisati žalbu jer su mi uskračene informacije o eventualnom dugu i od strane Vip-a. Poslodavac se je isto ponio nemarno. Kako najbolje sastaviti žalbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija