Jump to content

Tuzna

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Rodjena sam 1950 i preboljela sam dječju paralizu. Noga mi je krača za 4 cm iteško hodam. Rješjenjem iz Tvrtkove od Zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz 1995 g. priznata mi je invalidnost 50%. S obzirom da mi je kralježnica deformirana i u međuvremenu imam i napuknuče kuka, gdje, kako i na koji način mogu tražiti povečanje invalidnosti. Hvala.
  2. Trudnica sam i u kolovozu trebam roditi. Zaposlena sam s mjesečnim primanjima od 4.300,00 kn na području Grada Zagreba. Trenutno se nalazim na bolovanju poradi komplikacija u trudnoći. Napominjem da mi je ovo drugo dijete. Zanima me koliko će iznositi moja porodiljna naknada za prvih 6 mjeseci porodiljskog dopusta, a koliko za drugih 6 mjeseci porodiljskog dopusta, te gdje i kako ostvarujem pravo na otpreminu za bebu, u kojem iznosu, te da li imam još kakovih novčanih prava s obzirom da sam čula za akciju koju Grad Zagreb nudi poradi podizanja nataliteta...Molim da me se uputi gdje se trebam obratiti...
  3. Trenutačno sam u postupku razvoda i trudna sa drugim muškarcem. Djete če se roditi za dva mjeseca. Kada sam razgovarala sa mužem, rekao mi je, da on neče upisati djete, nek to ja riješim sa svojim partnerom. O tome uopče ne želi razgovarati, da to nije njegov problem. Molim, šta da radim!? Mora muž doci na upis ili ne?
  4. Tuzna

    razvod

    Trenutačno sam u postupku razvoda i trudna sa drugim muškarcem. Djete če se roditi za dva mjeseca. Ne želim da je kao otac upisan "muž" nego bio. otac koji želi priznati djete. Dali je moguče da djete upiše bio.otac? Kakve obaveze ima za to "muž"?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija