Jump to content

venddy

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Otpremnina mi je jako isplativa i zato sam zeljela i iskoristit ovu priliku. Buducnost u firmi ce najvjerojatnije ionako dovest do gubitka posla ali vec je najavljeno da otpremnine nece biti ni blizu ovome.
  2. nije tako jednostavno, pošto sam ja trudnica oni mi ne mogu dati otkaz, a ako sam ja sporazumna s tim, radi se o sporazumnom otkazu čime mi automatski nije uručen otkaz kao tehnološkom višku (jednostrano) i nemam pravo na stimulativnu otpremninu (a to je jedini razlog zbog kojeg sam i željela iskoristit ovu priliku)
  3. Pozdrav, molim za savjet ako je tko upoznat. Trenutno sam na komplikacijama u trudnoći i u međuvremenu je u firmi u kojoj radim ponuđena stimulativna otpremnina uz prihvaćanje otkaza o radu ( kao tehnološki višak). Ponuđene otpremnine su čak uvećane za dodatni iznos određenim kategorijama između čega su naveli rodilje, žene na porodiljnom i još neke skupine. Kako sam ja zainteresirana prihvatiti ovu ponudu kontaktirala sam moje u firmi, pravnu službu da bi mi rekli da su se malo zaletili, nespretno napisali kojim sve kategorijama je moguće ovo prihvatit jer da po zakonu oni trudnici nikako ne mogu dati otkaz. Zanima me da li je to baš tako u slučaju da je trudnica zainteresirana i suglasna i što bih mogla napraviti da iskoristim ovu ponudu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija