Jump to content

bpub

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pitanje tko je u hrvatskoj nadležan za preračunavanje bivših jugo novih dinara u kune radi se o 128 000 novih dinara iz 1980godine ako računamo i zatezne kamate koja bi vrijednost danas bila.
  2. Zavod za izgradnju grada donosi Zaključak Postupak se obustavlja ,Obrazloženje Zavod za izgradnju odustao je od svog prijedloga br. 11 od 13.07.1978 za uzimanje zemljišta iz posijeda iz razloga što nije izrađen parcelacioni elaborat.Stoga je postupak valjalo obustaviti.Uputa o pravnom sredstvu ;Protiv ovog zaključka može se izjaviti žalba Gradskom sekretarijatu za prostorno uređenje i komunalne poslove Grada Zagreba u roku 15 dana od dana dostave ovog rješenja .Žalba se predaje neposredno ili šalje poštom ovom sekretarijatu. Napomena ja imam kopiju a spis je izgubljen. Pitanje kako dobiti na to rješenje klauzulu pravomoćnosti? Hvala na odgovoru.
  3. ima pitanje za brisanje društvenog vlasništava u gruntovnici iz 1978 stoji zabilježba da je pokrenut postupak potpune exproprijacije da budeme malo konkretniji moja mama je kupila kuću s okućnicom na kojoj je bilio pratećih objekata ( šupa drvarnica vc )ona se uknjižila kao vlasnik kuće 1/1 a na okućnicu ima pravao korištenja dok nadležni organi ne donesu drugačiju odluku a stoji zabilježba da je pokrenut postupak za potpunu exproprijaciju. Bivši vanknjižni vlasnik je prateće objekte prodao gradu zagrebu i prikrio tu činjenicu tj prije prodaje grad je donio rješenje o obustavi postupka(1979) zbog nedostatka elaboracijskog projekta a nakon godinu odnosno (1980)dolazi do nagodbe i grad im isplaćuje naknadu s napomenom da se isplata odnosi samo na objekte a ne i za zemljište.Ja tu činjenicu nisam znao i sve prateće objekte srušio i izgradio novi objekt .Rješenje o obustavi postupka (1979) nema klauzulu pravomoćnosti tj ja imam samo kopiju .na koji način bih mogao to sve riješiti a
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija