Jump to content

Oblada

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Oblada objavio

  1. Dobar vam dan. Molio bih vas za preporuku odvjetnika za uknjižbu prava vlasništva u Splitu. Stan je dobiven darovnim ugovorom od sada pokojne bake. Pretpostavljam da baka nije uknjižena, pa mi treba pomoć oko toga. Unaprijed zahvalan na preporukama..
  2. Katastarska općina je Split, upisujem u pravo polje, broja čestice.
  3. Hvala, ipak mi treba mala pomoć. Mjesto je Split, na Geoportalu sam našao kč.br. zgrade ( 6331/89 ). Da li nešto krivo radim jer mi na e-izvadku ne izbaci ništa. Unaprijed zahvalan..
  4. U darovnom ugovoru se nalaze sve navedene informacije. Gdje da provjerim tko je upisan kao vlasnik?
  5. KronicnaStranka Dakle, iz vašeg posta je nejasno je li stan uopće upisan u z.k. ili ne, a ako jest onda što piše u z.k. ulošku. Još nisam čuo da bi vlastovnica mogla biti prazna. Z.k. uložak možete vidjeti i putem weba. Probao sam preko e-izvadka, ali mi odgovara da zemljišnoknjižni uložak nije pronađen . Da li je moguće da stan nije upisan u z.k.?
  6. Brat i ja smo kao maloljetnici 1993.g darovnim ugovorom doblili stan od pokojne bake. Prošle godine sam dao zahtjev za upis nas dvoje kao vlasnika koji je odbijen. U rješenju su napisali da uvidom u knjige, nije nađeno da je baka bila upisana kao nositeljica zemljišnoknjižnih prava. Što mi je raditi, ako je potrebno još informacija, recite. Unaprijed zahvalan..
  7. Zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav..
  8. Hvala vam, sutra ću otvoriti novu temu te vam odgovoriti jer trenutno nemam podatke o stanu na raspolaganju. Pozdrav..
  9. Ovo mi je drugi post pa ne znam da li se mogu ovdje ubaciti ili otvarati novu temu. Uglavnom, brat i ja smo kao maloljetnici 1994.g darovnim ugovorom doblili stan od pokojne bake. Prošle godine sam dao zahtjev za upis nas dvoje kao vlasnika koji je odbijen. Rečeno mi je da za vlasnika stana uopće nitko nije upisan kao vlasnik. Što mi je raditi? Iskrene isprike za ubacivanje u temu te ako je potrebno još podataka slobodno recite. Unaprijed zahvalan..
  10. Može li itko odgovoriti na ovo pitanje jer me zanima odgovor opšto sam u istoj situaciji. Unaprijed zahvalan..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija