Jump to content

ajooj

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ajooj objavio

  1. hvala...s tim člancima sam se već pozabavila prilično, al očito ću morat još! Hvala!
  2. građevinsko zemljište...sad mi je puno lakše-trebala mi ja potvrda da se radi o tom zakonu...proučavala sam već zakon o prostornom uređenju, sklon je izmjenama...al se snalazim u njemu (a proučavala sam i i Zakon o PZ, pa sam skužila da ne ulazi u našu problematiku). Hvala na brzoj pomoći i kvalitetnim informacijama, uvelike ste nam pomogli! Pozdrav!
  3. Puno puno puno hvala i još jedna molba...u kojem zakonu piše ovaj dio o davanju suglasnosti Agencije na zahtjev za parcelizaciju? (nadam se da sam dobro shvatila!?) podnijet ćemo zahtjev Agenciji al moramo biti precizni da ne bi opet bilo pa pa!! hvala još jednom! Pozdrav!!
  4. Molim pomoć naime, podnijeli smo zahtjev za kupnju zemljišta u vlasništvu RH, ali došlo je do problema u trenutku kad su nas iz Agencije za upravljanje državnom imovinom uputili da je potrebno provesti parcelizaciji predmetne nekretnine kako bi mogli napraviti kupoprodajni ugovor. Podnijeli smo zahtjev za parceliz. u Šibeniku (nekretnina je u Ši županiji), no oni su donijeli rješenje kojim su odbili naš zahtjev jer predmetna nekretnina naša- nije kupljena, pa uvjetuju parcelizaciji kupoprodajnim ugovorom...a agencija traži svoje!!!! Šta napraviti??...imam osjećaj da smo u zrakopraznom prostoru!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija