Jump to content

s.uzy

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok svima!Danas sam polozila DSI Bila sam uvjerena da necu,jer mi se sve pomijesalo,a emocije i stres su me dotukli.Naporno je bilo,ali komisija je bila odlicna!Pitanja pisati necu,jer sve sto su nas pitali bilo je sa stranice ministarstva i to kroz razgovor!Bitno da nesto znate,da ne sutite i proci cete!Puno srece svima!!!
  2. Cestitam!!!Molim ponovno,ako netko ima primjere rjesenja poreza na plovila i na tvrtku da mi posalje na mail: s.uzy@live.com....plizzz,u subotu idem na ispit
  3. cestitammmm Molim te pitanja,pogotovo iz posebnog dijela financije!!!I posalji mi molim te te primjere rjesenja na: s.uzy@live.com Hvala! Ažurirano cestitam!!!
  4. Ma meni pise referent izlaznih racuna,pa su mi u prijavi napisali samo obracun place,jer kao nisu mi mogli napisati uredsko poslovanje koje sam radila cijelu godinu,nemam ni ja veze niti sa porezima,a niti sa cim drugim :(surova stvarnost,ali sam vidjela da su bila ta rjesenja,pa koga god pitam nezz,a ovi sto su polozili vise i nisu na legalisu,tako da...ma nista hvala ti,tako je kako je,sta mogu,ako nista vidjet cu sta pitaju,pa cu znati u 9mj
  5. Idem ja sss sam,financije!!!Ponavljam vec po nezz koji put,najgore je sto nisam ni dana provela u racunovodstvu nego u pisarnici,jer kao mjesta nije bilo,ali bitno da su me primili...sad nezz nista od financija,vec se vidim na popravnom iz posebnog dijela,nazalost,ali tako je! Posto si vss,da li mozda znas odg.na pitanje koje ovdje kruzi-NAPISATI RJESENJE POREZA NA PLOVILA I RJESENJE POREZA NA TVRTKU???pliz pomoc!
  6. Ma tako mi je i samoj,skoro mi je sve novo!SSS sam,ekonomska,ipak to nikad prolazili nismo.Koma!Nezz kako ce sve zavrsiti,ali bar imamo pravo jos jednom ici Sretnooo!
  7. Pozz!Ja idem subotu nakon vas,ali imam osjecaj kao da sutra idem! Takoder mislim da vise nista neznam!Puno srece sutra i javite se sa pitanjima bez obzira na ishod!!!:mase1:Pogotovo ako je netko sss i pise financije!Hvala!
  8. Takoder sam sss,referent izlaznih racuna!Kazu da najcesce pitaju obracun place,ali sada vidim da traze rjesenja poreza na povila ili tvrtku!Kako ni dana provela nisam u racunovodstvu,jer kako kazu nisu imali mjesta za mene,tako nezz o cemu se radi!Pa molim,tko god zna kako se rade ta rjesenja,sta treba pisati,kako to uopce izgleda da mi posalje primjer na mail: s.uzy@live.com!Pomozite!Hvala!
  9. cijeli ponovljeni ispit placamo sami,prvi izlazak i popravni,placa poslodavac!Znaci ako ides na popravni,to ti oni placaju!Da ponavljas sve,morala bi sama platiti
  10. Ponovljeni,valjda mi sami placamo,tako pise u ugovoru!
  11. Heeej!!!Cestitam! Reci mi samo sta su ti pisali u prijavi za posebni dio?meni su samo obracun placa stavili,jer nisam uopce cijelu godinu bila u racunovodstvu,nego u pisarnici,jer nije bilo mjesta:ljut: Kako si napravila to rj poreza na plovila i poreza na tvrtku??? Hvala!
  12. Istina,bile su bianco zaduznice,ali do 1.6.2012. MOLIM SVAKOGA TKO DANAS IDE NA ISPIT ILI JE ISAO,A POLAZE ZA SSS DA STAVI PITANJA I I DOZIVLJAJE CIJELOG ISPITA I POSEBNI DIO FINANCIJE HVALA!!!
  13. Bome da,ima jako puno,ali nadam se da cemo uspjeti :)Samo da ne pomijesam i ne zablokiram...jedno naucim,drugo zaboravim
  14. mene ce prijaviti u ponedjeljak,a 09.07 mi istice ugovor,znaci ako me pozovu 6.07,ni ja nemam vremena da idem ponovno.e sada,da li mogu ponovo ici u 9 mj,to ni ja nisam sigurna,ali mislim da je nase pravo da idemo 2 puta,a zavod ionako trazi u roku 6mj od prestanka osposobljavanja da se donese potvrda o polozenom ispitu,znaci npr ja do 1mj 2014. moram donijeti potvrdu zavodu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija