Jump to content

stipa 10

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. BrumBrumm Zanima me da li iz tvoje med. dokumentacije koju si priložio na sudu ,vidljivo da si zbog bolesti razvojačen iz HV-a ili samo posjeduješ samo med. nalaze iz datog vremena ? A ovo vrijeme dok je tužba trajala da li si bio svo vrijeme na 100% bolovanju pošto je vidljivo iz tvog posta da nisi primao mirovinu ?
  2. BrumBrumm Nije mi jasna tvoja situacija koliko vidim iz ranijih postova da si radio obnovu postupka a sad tvrdiš da si dobio presudu Upravnog suda. Kako je moguće voditi sud i ujedno praviti povečanje rat-mir ?
  3. Ne znam zašto si mišljenja da kod tebe čin nebih imao na važnosti ,pošto se svi podaci koje si naveo kumuliraju ? Da li imaš HRVI privremeno ili trajno i od kada ?
  4. OK.Kompa htio sam baš tvoj savjet vezano za "DUBRAVU" Lijep pozdrav !
  5. Koliko se dugo čeka na prijem na razgovor ,i zašto misliš da ostala bolnička liječenja npr. kao Vrapče nemaju takvu vrijednost za komisiju ?
  6. Da li pri izračunu invalidske vojne mirovine u koeficijent ulazi samo čin ili važi zapovjedna funkcija Pri razvojačenju bio sam na dužnosti zapovjednika desetine
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija