Jump to content

stipa 10

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je stipa 10 objavio

  1. BrumBrumm Zanima me da li iz tvoje med. dokumentacije koju si priložio na sudu ,vidljivo da si zbog bolesti razvojačen iz HV-a ili samo posjeduješ samo med. nalaze iz datog vremena ? A ovo vrijeme dok je tužba trajala da li si bio svo vrijeme na 100% bolovanju pošto je vidljivo iz tvog posta da nisi primao mirovinu ?
  2. BrumBrumm Nije mi jasna tvoja situacija koliko vidim iz ranijih postova da si radio obnovu postupka a sad tvrdiš da si dobio presudu Upravnog suda. Kako je moguće voditi sud i ujedno praviti povečanje rat-mir ?
  3. Ne znam zašto si mišljenja da kod tebe čin nebih imao na važnosti ,pošto se svi podaci koje si naveo kumuliraju ? Da li imaš HRVI privremeno ili trajno i od kada ?
  4. OK.Kompa htio sam baš tvoj savjet vezano za "DUBRAVU" Lijep pozdrav !
  5. Koliko se dugo čeka na prijem na razgovor ,i zašto misliš da ostala bolnička liječenja npr. kao Vrapče nemaju takvu vrijednost za komisiju ?
  6. Da li pri izračunu invalidske vojne mirovine u koeficijent ulazi samo čin ili važi zapovjedna funkcija Pri razvojačenju bio sam na dužnosti zapovjednika desetine
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija