Jump to content

strnutka

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Najkorisniji savjet koji mogu dati je da se držite pitanja sa Ministarstva uprave i nećete sigurno pogriješiti. Ona područja koja nije bilo na VSS ja sam kombinirala sa onima koji su na SSS i bilo mi je i više nego dovoljno za prolaz.
  2. Da li netko zna jel se broj stanovnika EU povećao ili je još uvijek 502 miliona?
  3. Nikad, hvala puno na trudu i ovim pitanjima. Svaka smjernica je dobrodošla.
  4. Hvala puno na opširnom obrazloženju Jel možeš napisati zašto te rušila iz EU? Jel možda bila plava gospodja s dužom kosom, djeluje dosta strogo?!
  5. Na seminaru u Ministarstvu svi predavači odredom rekli su da se držimo onih pitanja sa njihovih stranica. Također, predavanja su se bazirala prema tim pitanjima,ništa opširnije, tako da mislim da bi trebala biti dovoljna za prolaz.
  6. Evo, danas dobila informaciju od jučerašnjeg ispita da su sva pitanja bila iz onih pitanja na stranici ministarstva uprave. Da ispitivači imaju ta pitanja pred sobom i pitaju iz njih na općem dijelu.
  7. Molim ako je netko polagao ovaj dio da napiše iskustva! Hvala!
  8. Da li je netko polagao u posebnom dijelu koordinaciju pretpristupne pomoći EU?! Ne znam uopće što bi se moglo očekivati na pismenom ispitu.
  9. Evo, meni je danas došlo da idem 02.03. Nisam očekivala tako brzo. :tupan:
  10. Ja bi molila isto skriptu za visoku ss - financije, na mail: valkuna@gmail.com Hvala unaprijed! Ja sam upala na seminar 18. i 19.02. pa napišem što su tamo rekli.
  11. Vi koji imate skriptu, jel postoji neka razlika između skripte i pitanja sa stranica ministarstva uprave?
  12. Ne razumijem kako misle da će lakše naučiti bez seminara?! Zašto to misle?
  13. Ja sam se prijavila za 18.-19.02.2013. Ako me prije ne pozovu na ispit, napišem što su nam tamo rekli o ispitu.
  14. Koja su većinom pitanja na posebnom dijelu za financije i proračun? Jel se vrti samo izrada proračuna ili i nešto drugo?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija