Jump to content

zmatelja

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam primjer ugovora kod sebe. Što je zk. ul. i da li se kod broja katastarske čestice pišu sve čestice nekretnine i zemljišta na jednom ugovoru
  2. Poštovani/a, otac bi mi htio darovati nekretnine i zemljište. Možete li me ukratko objasniti što napraviti prilikom toga? Da li treba posebno napisati darovni ugovor za nekretninu (dvije kuće) i zemljište? Ili mogu zajedno? Možete li mi reći gdje mogu nabaviti darovne ugovore za nekretnine i zemljište za popuniti ili možda dati univerzalni ugovor? Sao da mi detaljnije objasnite.
  3. Mogu li na isti ugovor o darovanju naznačiti i nekretnine i zemljšta? Ili treba poseban ugovor?
  4. Mene zanima da li na jedan ugovor o darovanju nekretnina mogu navesti sve nekretnine i zemljišta koja mi otac daruje? Kako to ispuniti na ugovoru? Ako koristim jedan obrazac koliko to košta kod javnog bilježnika? Koliko košta u sudu kada se imovina prebacuje po ugovoru na mene? Kako ide postupak cijeli do kraja?
  5. Mene zanima da li na jedan ugovor o darovanju nekretnina mogu navesti sve nekretnine i zemljišta koja mi otac daruje? Kako to ispuniti na ugovoru? Ako koristim jedan obrazac koliko to košta kod javnog bilježnika? Koliko košta u sudu kada se imovina prebacuje po ugovoru na mene? Kako ide postupak cijeli do kraja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija