Jump to content

viktoria

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je viktoria objavio

  1. Majka sam djeteta s poteškoćama u razvoju te ostvarila pravo korištenja produljenog porodiljnog do djetetove 7. godine života s povremenim ponovnim vještaćenjima.Koristila sam to pravo do djetetove 2. godine, a isto tako primala dječji doplatak za djecu s poteškoćama u razvoju. Zbog teške financijske situacije odlučila sam prekinuti porodoljni i vratiti se na posao. S obzirom da nam novo vještaćenje centra za socijalnu skrb ( nakon godine dana ) pada u vrijeme kada sam odlučila prekinuti porodoljni nije bilo potrebe obavljati ga. Sada me zanima da li i dalje imamo pravo na dječji doplatak za djecu s poteškoćama u razvoju koji ne uvjetuje visinu primanja kućanstva? Da li trebamo ipak obaviti to vještaćenje ili je dovoljno prvobitno rješenje ukoliko i dalje imamo pravo na doplatak?
  2. Draga Mirna, puno hvala na brzom odgovoru.Malo sam razočarana jer sam se potajno nadala da bi se taj prošireni dio možda mogao prikazati kao pomoćna građevina tim više što bi bio u gabaritima koji nužno ne podliježu papirologiji.No šta je, tu je!Da li mi još možda znate reći kako se naplačuje građevna.Kako ili koliko po m2? Znam da se je to nešto mijenjalo u zadnje vrijeme, odnosno otkad smo mi trebali za izgradnju kuće.
  3. Molila bih nekoga za odgovor! Da li je za proširenje stambenog prostora potrebna građevna dozvola?Riječ je o obiteljskoj katnici sa građevnom dozvolom ( bez uporabne dozvole ).Želimo u prizemlju kuće postojeću terasu zatvoriti kako bi djelomično proširili stambeni prostor, a djelomično dobili prostor -spremište.Taj ukupni zamišljeni prostor bio bi veličine cca 40-50m2 a visinom do 3 m.Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija