Jump to content

anirammar

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je anirammar objavio

  1. poštovanje, zanima me kolika mora biti težina tjelesne ozljede u prometnoj nesreći da bi se dobila odšteta od osiguravajuće kuće? naime, imala sam prometnu u kojoj sam istegnula vrat i kralježnicu. Dobila sam šancov i nosila ga nekoliko dana. Ne znam isplati li mi se tražit odštetu zbog toga.. i da, kriva sam za prometnu!
  2. E hvala! a sto bi se dogodilo da ja tu kaznu ne platim?! Kao trebala bi radit za opce dobro ili u zatvor jel, al ono.. muski zatvori su uglavnom puni, a sta je sa zenskim?
  3. e ovako, imam pitanje.. Imala sam prometnu nesreću prošle godine u 9. mjesecu! Krivac sam u nesreći što sam odmah na licu mjesta priznala. Nakon 4 mjeseca stigao mi je poziv na prekršajni sud i u tome je bio "prijedlog" kazne (4000, 00 Kn - 2000, 00 Kn za oduzimanje prednosti i 2000, 00 Kn za nanošenje fizičkih ozljeda u nesreći! No, u toj nesreći sam natukla nogu što uopće nije bilo ozbiljo, ali eto, na nagovor policajca pristala sam na dolazak hitne pomoći!) Na sud sam otišla, priznala krivnju, naglasila sam da mi je žao i da se neće ponoviti, ali sam isto tako naglasila da nemam primanja jer sam student, starci imaju niska primanja (donijela sam izvadke sa porezne, ali sutkinja nije htjela pogledati!) te da isam u mogućnosti platiti kaznu, na što je ona rekla da ću kaznu dobiti ali da neće biti visoka! Uporno sam ponavljala da nemam s čim platit ali ona nije reagirala. Nakon mjesec dana došla mi je kazna - 1500, 00 Kn + 300, 00 Kn troškovi suda + 350, 00 Kn foto elaborat (ne znam čemu!?). Dakle, sve ukupno 2 100, 00 Kn! No ja to zaista nemam čime platiti odjednom, dakle u tom roku od 15 dana! Pa me sada zanima što će se dogoditi ako ja jednom mjesečno uplatim po 100, 200 Kn pa polako dok ne otplatim sve?! Pretpostavljam da će me zvati na sud da im obrazložim to "ne plaćanje", ali u tom slučaju, hoću li dobit ikakve troškove suda itd..?! Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija