Jump to content

Mačak55

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mačak55 objavio

  1. Dakle u prijevremenoj sam invalidskoj mirovini radi profesionane nesposobnosti za rad sutra navršavam 65 god. koje su moje obveze kome gdje se prijavit i dali će mi umanjit mirovinu na tel uipit dobivam različite odgovore ! Hvala! Radi rada pola mj .u Austriji!
  2. Poštovani ! U prijevremonoj sam invalidskoj radi profesionalne nesposobnosti za rad već 8 god. Želio bi raditi u Austriji 14 dana mjesečno, ali da zadržim barem dio mirovine koje su moje mogućnosti uzeši u obzir naš birokratski sustav odjave i prijave mirovine. Hvala
  3. Poštovani ! Nikakav ja ugovor nisam sklopio nego sam se samo prijavio na tečaj kojeg nisam nikad ni otvorio sve preko neta. Oni su mi pretili ovrhom isprava no sada samo "Pregledom naše dokumetacije dužni ste .... ne sponinju više ovrhu ali i dalje uećavaju potraživanja !
  4. Prije nepunu god prijavio sam se na na" Potpuno besplatno i bez obaveza "tečaj koji nisam nikad koristio ni niti sam mu pristupio , no oni mi redovno šalju pretnje ovrhom i traže da uplatim 150 kn isprava a sad već poražuju gotovo 800 kn, to samo potražuju putem mejla imaju li oni osnove za takvo postupanje , meni je to kao da mi hoće naplatit putovanje namars koje naravno nisam realizirao! Hvala nisam siguran u koju bi to kategoriju svrstao !
  5. Hvala na odgovoru , ali nije li nešto bilo da poslje navršene 27 god prestaje svaki vid uzdržavanja a ko će kćer pronaći u Irskoj u Dablinu.
  6. Kćer 26 god živi i radi u Irskoj a njenoj majci ovrhom stiže svaki mjesec alimentacija (ovrhom se odbija iz moje mirovine ) do kad to? Za tužbu trbeba novac kojeg nemam itd.
  7. Hvala puno , nikad nisam bio u zatvoru ali sad mi ne gine ima li načina da se smekša suca kao loša matrijalna i socijalna situacija preživljavanje itd hvla još jednom!
  8. Molim savjet kako se braniti i koju kaznu očekivat! Prošle god u 11 mj imao sam malu prometnu retrovizorom razbio sam staklo na autu iz suprotnog smjera (samo ono malo staklo na fići smo zvali leptir staklo ) otišao sam dalje ne stajući oštećeni me sustigao izvao policiju šteta je oko 2500 kn a moja 100 kn tad sam napuhao 07 promila došlo mi iz osiguranja da platim štetu prije presude koja još nije zakazana interesira me mogu li se vadit da sam popio tek kad sam stao i radi bolova u želucu i dali moram platit osuiguranju novac , i koji je smisaom osiguranja auta ako moram platit. Pošto nemam novca sigurno ću završit u zatvoru ! molim ako mi neko može dat savjet kako se ponašat i što očekivat !
  9. Koji su konkretni postupci prema sudu i jeli je nephodan advokat za tu rabotu jer je besparica ?
  10. Sin u 9 mj. navršava puni 27 go , posdiplomski završio ( Elektrotehnika ) vjerovatno radi , Kći 23 god pomalo radi u gostionici oko 3 -4 godine pomalo studira menedžment primam bjednu penzijicu , ovrha mi je stavljena na nju i jedva preživljavam , do kad tako molim? Konkretne postupke za prekid tog nepravednog stanja ! , nebi se volio sudit s djecom a što zbog novca ai zbog sramote !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija