Jump to content

toke

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nema ti neka posebna skripta, nego isprintaj "Zakon o komunalnom gospodarstvu" ima nekih 20 str. tako da nije teško naučiti, također na pismenom dijelu možeš imati sve materijale..,
  2. Polagala 06.04 komunalno gospodarstvo. Pismeni čista glupost, dobijete 4 pitanja, možete koristiti sve materijale, tako da praktički prepisujete iz Zakona. Dođete na usmeni, meni uopće nije čitala što sam odgovorila, nego mi rekla da sam malo previše pisala, a ustvari samo odgovorila na ono što me pita. Na usmenom mi je postavilo 5,6 pitanja (drukčija od pitanja koja su mi bila na pismenom). Uglavnom ugodna gospođa, pomogne....Sretno svima!
  3. Pozdrav! Ja sam polagala 06. 04 ispit i položila. Posebni dio mi je bio iz komunalnog gospodarstva, pismeni je čista glupost, dobijete 4 pitanja, ali možete imati sve materijale tako da praktički prepisujete iz čega ste učili. Na usmenom ispitu pita 5,6 pitanja, sve iz Zakona o komunalnom gospodarstvu, uglavnom ugodna gospođa, pomogne, možete svojim riječima govorit. Opći dio ulazite odgovarati po predmetima, tj. jedan ispitivač pita više predmeta, jedino je EU pojedinačno pitalo. Iz svakog pitanja po 4,5 pitanja, mora se znati, ali su ispitivači korektni, pomognu, natuknu vam ako zapnete. Ja sam učila po pitanjima sa stranice ministarstva, i iz neke dvije skripte što se vrte ovdje po forumu. Ja sam uglavnom zadovoljna s ispitivačima, pitanjima, ali da se mora znati, mora. Nadam se da sam Vam pomogla, također sretno svima koji tek izlazite polagati DSI.
  4. ekipa i meni je posebni dio iz komunalnog gospodarstva, ako ko ima kakvu skriptu, neka pošalju na toke17@net.hr Zahvaljujem!
  5. ekipa također i meni triba skripta za VŠS, mail je : toke17@net.hr Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija