Jump to content

mrav1

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. iz mog iskustva nakon mj.dana sud zatražio ispravak tužbe pa onda nakon mj.dana zatražena prva rasprava na toj raspravi se odlučuje koji CSS će biti pa ideš tamo kad dobiješ od suda papire pazi na rok i onda opet prošlo mj.dana dok me CSS zvao i oni imaju rok od 3 mj.tako da se to sve skupa otegne moje već traje 7 mj. i ne vidim da će kraj uskoro
 2. Molim vas pomoć CSS je dao preporuku da djeca idu ocu na skrbništvo jer sam ja kad su me pitali za planove za budućnost rekla da sam predala papire za POS stan i oni su izveli zaključak da se ja selim.Samo su predani papiri zgrada nije u izgradnji da stvar bude apsurdnija ja sam u stalnom radnom odnosu on nije imam veća primanja nositelj sam rješenja o korištenju stana di sad živimo i sve je to rečeno na CSS ali ništa od toga nisu uzeli u obzir kao ni da ja sumljan u dobro provođenje vremena sa djecom od strane oca i puno drugih stvari.Molim pomoć kako se sad postaviti prema CSS. Nismo imali isti tretman pred CSS on je odbio rješavat test ličnost pa su sa njim razgovarali a ja sam rješavala testove. djeca su mala 3 i 6 g.
 3. mrav1

  Ip obrazac

  ne poslodavac ne daje liste to iskamčiti od njega je nemoguča misija.
 4. Molim pojašnjenje radim cijelu godinu kod istog poslodavca ali kad mi je dostavljen IP obrazac za povrat poreza 6,7 i 11 mjesec nisu prikazani a plaća je isplačena.Bolovanje nije korišteno.
×
×
 • Napravi novi...