Jump to content

Zoran Orangina Filipović

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sad sam iskreno zaplasen, nisam ocekivao ovako nesto zbog "pisljivog" tableta. Naravno da cu fotografirati i snimiti video zapakiranog tableta, popisati serijski broj i sve moguce sto pise. Molim Vas samo jos jednu stvar da mi savjetujete.. Kome se prvo obratiti, lokalnoj posti (upravi ne salteru) ili prvo zvati MPPI ili pak HP kontaktni centar?
  2. Hvala na odgovoru. Nista, onda cu cim moji roditelji budu mogli, otici na postu, traziti od njih nekakvu sluzbenu potvrdu ili nesto napismeno da mi daju da sam ja to vratio, iako je nenamjerno preuzeto i nadati se da ce sve proci u redu. Ne zelim zbog tableta od 1000kn imati problema sa zakonom. Jos jednom hvala na odgovoru, kad sve rijesim, napisem kako je proslo.
  3. Prije svega, dobar dan! Imam jedan problem i nadam se da ce te me Vi moci savjetovati i nadam se da nisam promasio temu i da se obracam na pravom mjestu.. Neznam kako bih poceo pa cu probati sto jednostavnije tijekom dogadjaja. Jedno jutro na moju adresu u sanducic stigla je obavijest da u posti stoji paket naslovljen na moju nedavno preminulu baku, koja je zivjela sa nama na adresi koja je navedena na obavijesti (ili smo barem tako mislili posto je rukopis bio dosta necitak) Pisalo je Filipovic Mara (iz ceg smo zakljucili da je to za baku posto se ona zvala Filipovic Marija) pa je mama otisla u postu, smatrajuci da je to nekakav zaostali paket za baku. Predstavila se kao supruga njenog sina, dala svoju osobnu iskaznicu, potpisala sa se svojim potpisom i preuzela paket. Problem smo otkrili kad smo otvorili paket u kojem je bio Tcom-ov tablet uredjaj koji se dobiva za produzenje ugovora (uz nadoplatu od otprilike 400kn putem telefonskog racuna)), na kojem je pisalo: Filipovic Mara, Adresa: S:G 4 ( Moja adresa je M.P 4 sto je 2 ulice dalje) Znaci obavijest je stigla u moj sanducic naslovljen na ime te zene koja je trebala dobiti tablet ali sa nasom adresom. Isti grad, isto prezime, slicno ime (necitko napisano) Tablet je jos uvijek kod mene, neznam sto mi je ciniti i kakve pravne posljedice mozemo snositi u kojem slucaju: a) ako odnesem tablet osobi kojoj je bio namjenjen i predam ga u ruke i kazem da je doslo greskom kod mene, moguce je da ce reci da ga nisu nikad ni dobili, pa ce opet odgovarati moja majka koja se potpisala i dala osobnu iskaznicu (jer su ljudi svakakvi) b) ako paket vratim u postu, onaj tko je zabrljao, imat ce problem, eventualno moguce da ce ostati bez posla, sto ne zelim i opet cemo morati objasnjavati zasto smo preuzeli paket koji nije nas, te da smo "krivotvorili" potpis. c) ako ne poduzmem nista i pravim se "blesav", Takodjer sam razmisljao da nazovem Tcom ali neznam kako bih im tokom razgovora mogao objasniti cijelu situaciju posto tamo rade vecinom studenti koji ne vjerujem da mi znaju pomoci a sa nadredjenim me nece htjeti spojiti. Pomozite ako mozete, Unaprijed hvala Zoran
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija