Jump to content

TULIPAN870

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sretna i uspješna nova 2016 svim forumašima ,i hr braniteljima ma gdje bili.
  2. Bog maco evo moje iskustvo ,prije par godina ja i rođeni brat smo cijepali numeru i nismo mogli darovnim ugovorom .Cijela parcela se vodila na njemu i morao sam platiti porez,sada neznam koliko posto,tako i u tvom slučaju neznam baš da će iči kako misliš ,odi negdje u pravnu službu i dobiti češ besplatnu informaciju,a i kod ovih što vrše prepis vozila oni bih to trebali znati ,sretno i bog .
  3. Neznam prijatelju što te natjeralo na ovakav komentar na moj odgovor kolegi .Ja sam dragovoljac u srcu i duši ,i naravno da sam išao na oboljenje nastalo tjekom više od 5 g rata što je i komisija potvrdila i toga se mi branitelji moramo držati ko pijan plota ,Išao si tako nisko da si me gotovo uvrijedio i ja znam za puno takcvih i sl situacija ali to me se netiče.Pogotovo ovo sko si nešto lanuo to ide u dosje neznam uistinu kuda bih to stavio i što to znači.Mislim da bih trebali jedan drugom uistinu ljudski pomoči a ne tu iznositi neke špekulacije ,od kojih nema nitko ništa .Napominjem ti da sam jedan od 5387 ako je točno ali blizu sigurno koji smo neprekidno sudjelovali u obrani voljene i drage nam HRVATSKE .POZDRAV SVIM ISTINSKIM BRANITELJIMA MA GDJE BILI.
  4. Pozdrav prijatelju nikakvi civilne bolesti i nalazi ,samo bolest nastala u obrani to jest ratu.Novom dokumentacijom i nalazima dokazao da je nastupilo pogoršane i to je to .A kako oni to određuju i meni nije jasno ,nisam ni sam mogao vjerovati kada je stiglo iz zagreba .Kao što mrljavac kaže ni meni nitko ništa to jest vještak u područnom uredu nije ništa rekao ,tako da ja neznam kakva je gdje procedura.Po mojim papirima bih trebao imati 100% rat jer je bolest posljedica rata,na koji način oni to nama određuju neka dragi bog zna .Želim ti puno sreče treba ti puno strpljenja redovitog liječena i nešto se mora desiti naravno u pozitivnom smislu za tebe .Pozdrav i sretno.
  5. Koliko je meni poznato prije su dobivali ,a sada promjenom vlasti nisam sto posto siguran .
  6. Nerazumijem te baš dobro ,drago mi je da si ti zadovoljan ,ali budi malo konkretniji jesu ti vratili postotak ili ponovo vještačenje ili nešto drugo jer i sam imam sličan problem ,žaliti se odnosno tužiti ili odustati .
  7. Zaželio bih sretan i blagoslovljen Uskrs svim braniteljima i njihovim obiteljima diljem lijepe naše .Sjetimo se danas prve hrvatske žrtve za našu Domovinu .
  8. Novi sam na legalisu ali za ovo kratko vrijeme vidim da je prava stvar ,puno čovjek može naučiti ,odnosno besplatno doči do pravih odgovora na svoja pitanja i probleme .Zbog toga upućujem sve pohvale moderatorima svih tema ,na iscrpnim i korisnim savjetima i odgovorima.Srdačan pozdrav i nastavite tako dalje .
  9. TULIPAN870

    Biseri

    Ovaj zadnji je fantastičan .
  10. Meni je u 12mj 2012 imao sam40-60 vojni i civilnidio.Podnošenjem nove dokumentacije,nalazi dnevna bolnica ,novi psiho test išto več treba od mog lijećnika opče prakse koji je i napravio zahtjev za reviziju ,sada imam 50-50 ,prvi puta nakon umirovljenja 2008god,i prošlo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija