Jump to content

TULIPAN870

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je TULIPAN870 objavio

 1. Sretna i uspješna nova 2016 svim forumašima ,i hr braniteljima ma gdje bili.
 2. Bog maco evo moje iskustvo ,prije par godina ja i rođeni brat smo cijepali numeru i nismo mogli darovnim ugovorom .Cijela parcela se vodila na njemu i morao sam platiti porez,sada neznam koliko posto,tako i u tvom slučaju neznam baš da će iči kako misliš ,odi negdje u pravnu službu i dobiti češ besplatnu informaciju,a i kod ovih što vrše prepis vozila oni bih to trebali znati ,sretno i bog .
 3. Neznam prijatelju što te natjeralo na ovakav komentar na moj odgovor kolegi .Ja sam dragovoljac u srcu i duši ,i naravno da sam išao na oboljenje nastalo tjekom više od 5 g rata što je i komisija potvrdila i toga se mi branitelji moramo držati ko pijan plota ,Išao si tako nisko da si me gotovo uvrijedio i ja znam za puno takcvih i sl situacija ali to me se netiče.Pogotovo ovo sko si nešto lanuo to ide u dosje neznam uistinu kuda bih to stavio i što to znači.Mislim da bih trebali jedan drugom uistinu ljudski pomoči a ne tu iznositi neke špekulacije ,od kojih nema nitko ništa .Napominjem ti da s
 4. Pozdrav prijatelju nikakvi civilne bolesti i nalazi ,samo bolest nastala u obrani to jest ratu.Novom dokumentacijom i nalazima dokazao da je nastupilo pogoršane i to je to .A kako oni to određuju i meni nije jasno ,nisam ni sam mogao vjerovati kada je stiglo iz zagreba .Kao što mrljavac kaže ni meni nitko ništa to jest vještak u područnom uredu nije ništa rekao ,tako da ja neznam kakva je gdje procedura.Po mojim papirima bih trebao imati 100% rat jer je bolest posljedica rata,na koji način oni to nama određuju neka dragi bog zna .Želim ti puno sreče treba ti puno strpljenja redovitog liječena
 5. Koliko je meni poznato prije su dobivali ,a sada promjenom vlasti nisam sto posto siguran .
 6. Nerazumijem te baš dobro ,drago mi je da si ti zadovoljan ,ali budi malo konkretniji jesu ti vratili postotak ili ponovo vještačenje ili nešto drugo jer i sam imam sličan problem ,žaliti se odnosno tužiti ili odustati .
 7. Zaželio bih sretan i blagoslovljen Uskrs svim braniteljima i njihovim obiteljima diljem lijepe naše .Sjetimo se danas prve hrvatske žrtve za našu Domovinu .
 8. Novi sam na legalisu ali za ovo kratko vrijeme vidim da je prava stvar ,puno čovjek može naučiti ,odnosno besplatno doči do pravih odgovora na svoja pitanja i probleme .Zbog toga upućujem sve pohvale moderatorima svih tema ,na iscrpnim i korisnim savjetima i odgovorima.Srdačan pozdrav i nastavite tako dalje .
 9. TULIPAN870

  Biseri

  Ovaj zadnji je fantastičan .
 10. Meni je u 12mj 2012 imao sam40-60 vojni i civilnidio.Podnošenjem nove dokumentacije,nalazi dnevna bolnica ,novi psiho test išto več treba od mog lijećnika opče prakse koji je i napravio zahtjev za reviziju ,sada imam 50-50 ,prvi puta nakon umirovljenja 2008god,i prošlo.
×
×
 • Napravi novi...