Jump to content

bombarde16

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

bombarde16 je na 17. lipnja 2013 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što bombarde16 objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kolegice i kolege, još sam prije godinu i pol napisao da sam položio pravosudni ispit i da se nakon 2 godine održavanja popisa ažurnih ispitnih pitanja više nemam interesa brinuti o njima. Danas sam vidio novu obavijest servisa TitanPad na kojima su smještena pitanja; TitanPad is going to shut down. Our schedule for the shutdown is as follows: - 1st May 2017: All pads will be made read-only, no new pads can be created. - 31st Dec 2017: Titanpad.com will shut down. You can read more about this decision on our blog. Ovo vam šaljem da se znate dalje organizirati ako ste zainteresirani za nastavak ovog projekta. Sretno svima na isptu!
  2. OK, hvala na interesu. Ustvari, ljudi koji održavaju popis pitanja uopće ne trebaju biti adminstratori. Administratori imaju samo neka dodatna ovlaštenja; npr. administratori mogu stvoriti nove padove, izbrisati ih, zaštiti ih lozinkom, itd. Isto tako, mislim da je moguće da postoji više korisnika sa administratorskim ovlaštenjima, pa se slobodno javljajte ako ste zainteresirani. Do imenovanja novih administratora će vjerojatno doći u kolovozu ove godine.
  3. Kolegice i kolege, položio sam pravosudni ispit i nakon 2 godine održavanja popisa ažurnih ispitnih pitanja, više nemam interesa brinuti se o njima. Tražim osobe koje bi se ubuduće brinule za pitanja i kojima bi dao administratorska ovlaštenja u domeni https://pravosudni-ispit.titanpad.com/ Javite se što prije kako se popis pitanja ne bi zapustio i propao. Sretno na ispitu!
  4. Vrlo jednostavno; samo odite na prvi post u kojem se nalaze linkovi. Inaće, u drugom postu se nalaze i neki dodatni linkovi.
  5. [Offtopic] Krajem ožujka 2014. održao se pismeni dio ispita. S kojom se grupom pitanja počinje odgovarati na usmenom djelu ispita tog ispitnog roka?
  6. Hvala na odgovoru kolegice. Mole se slušači da potvrde da se i dalje ispituju ova pitanja ili da, ukoliko je došlo do promjena, upišu nova pitanja.
  7. Da li je netko slušao usmeni dio ispita na zadnjem ispitnom roku, pa može potvrditi da se i dalje ispituju ova pitanja?
  8. Hvala Femina. Kako je bilo zapisano, tako je i učinjeno ; nova pitanja za drugu grupu se sada nalaze u redovnom pad-u za tu grupu; 2. Građansko postupovno i obiteljsko pravo 2. privremeni pad je ispunio svoju svrhu i sada je zaključan Popis novih pitanja rezultat je udruženog rada 17 autora. Hvala svima koji su doprinjeli. Trenutačno nam fali još samo nekoliko pitanja, te stoga pozivam kolegice i kolege da ih nekako probaju pribaviti i upišu na odgovarajuće mjesto. Pozdrav, bombarde16
  9. Hvala LEONIS. Kolegice i kolege, bio sam offline oko tjedan i pol. Vidim da je došlo do primjena u 2. grupi pitanja; Građansko postupovno i obiteljsko pravo i da ste počeli upisivati nova pitanja, što je svakako za pohvalu, no čini mi se da je malo došlo do "zbrke" što su stara a što nova pitanja i do nekih neslaganja koja su vidljiva iz Chat box-a. Stoga predlažem ovakvu organizaciju rada; 1) privremeno prestanite nova pitanja upisivati u pad 2. Građansko postupovno i obiteljsko pravo 2) neka se nova pitanja iz ove grupe privremeno upisuju u 2. privremeni pad. 3) tri dana nakon zadnjeg dana usmenog ispitivanja - 15.07.2013. usporediti ćemo; - zadnji pouzdani popis starih pitanja i - privremeni popis novih pitanja; 2. privremeni pad, te konačnu pročišćenu verziju sa novim pitanjima staviti u redovni pad za ovu grupu; 2. Građansko postupovno i obiteljsko pravo * * * Zadnji popis u kojem se nalaze i stara i nova pitanja, od 02.07.2013. u 17:58 sati (prije stavljanja teksta "Važna obavijest") nalazi se ovdje. Jedan savjet vezano za usporedbu starih i novih pitanja; Za vas koji imate MS Word 2007 ili noviji, korisno vam je da upotrebljavate Compare documents funkciju kako bi računalo umjesto vas usporedilo stara i nova pitanja i jasno vam pokazalo koje su razlike. Pozdrav, bombarde16
  10. Slušao sam ispit početkom 06.2013. i potvrđujem da je popis pitanja 99% točan. Ima samo par sitnih izmjena; Sve je upisano u Titanpad 16.06.2013. oko 20:30
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija