Jump to content

Sussie

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pitao me o upravnom nadzoru, nadležnost pomoćnika ministra, glavni tajnik, kako građani ostvaruju naknadu štete. pa ne znam kakva je bila prolaznost kod njega jer sam to zadnje odgovarala i otišla, ali oni koji su bili sa mnom su prošli, a i oni prije mene. kod njega su se najviše zadržali, neki i po sat vremena, a nismo ni mi brzo. uglavnom nas 15-ak koji smo bili u istoj grupi smo bili kod jednih ispitivača, druge grupe su kod drugih, tako da sve ovisi kod koga ćeš biti. meni ovaj nije bio naj jer te ful zbuni, ali ipak je pustio i one koji nisu baš znali.
  2. Pozdrav ljudi, evo i ja sam bila na ispitu 25.5. i stvarno nije bilo strasno, svi ispitivaci su mi bili super, neki su isli tocno po pitanjima, a neki su rekli da pricamo sto znamo, jedino sam bila zapela na ustavu/sustavu kod ispitivaca koji je bio Glavni tajnik. Jednostavno sam zablokirala na predmetu kojeg sam najbolje znala, ali ispitivac je bio fer i pustio me. Uglavnom ako zapnete ili zablokirate, ne ustrucavajte se zamoliti da vas jos koje pitanje pitaju jer ste od treme zablokirali. Da nisam zamolila, vjerovatno bi pala taj predmet. Malo mi je bilo stresno sve to, ali iskreno, nije uopce strasno, glavno da se znaju osnove. Sretno!
  3. Ima li netko skriptu iz financija da mi posalje na mail blondy_ri@net.hr Molim Vas hitno je!!!
  4. Da li ima nekog na ovom forumu da je imao posebni dio turizam da nam kaze svoje dojmove?
  5. Po zadnjim ispitnim rokovima vidim da nije strašno, pitaju najvažnija pitanja i nije teško za proći, pa me to malo ohrabruje (zanemarit ćemo starije priče kako ljudi padaju na nekim predmetima jer zahtjevaju sve i svašta). Hvala svima što nam pomažu pobjediti tremu i olakšavaju pripremu za ispit!!
  6. Molim osobu koja mi je poslala mail preko ove stranice da mi javi svoj mail kako bi joj mogla odgovoriti.
  7. Za VSS nemaju pitanja/odgovore iz svih predmeta, ostale sam našla pod SSS, pa su vjerovatno mislili na to da su kombinirali VSS i SSS. Tako sam skupila pitanja za svih 7 predmeta. Imam neku skriptu od prošle god koja je opširnija od ovih pitanja, ali je bolje objašnjeno u tim pitanjima i po njima ih pitaju (tako kažu) pa je sigurnije učiti po njima, a uvijek možeš proširiti znanje iz skirpti i zakona i dodatnih literatura (ako bude vremena i snage). Piše da se mora prijaviti ispit 2 mjeseca prije isteka ugovora, jeste i vi tako?
  8. Hvala puno!!! :hvala: Ažurirano p.s. gdje se nalaze ta pitanja u legalisu?
  9. I meni bi trebao posebni dio iz turizma, pa molim dobre ljude da mi pošalju ako nije problem na blondy_ri@net.hr i da kažu kako izgleda ispit i šta pitaju/šta se piše. Hvala
  10. Hvala Adele, izgleda da sve ovisi o ispitivačima, jer koliko čitam po forumu, nekima se potrefilo da su im zeznuti ispitivači koji traže sve i svašta (pogotovo za eu gdje sam procitala da treba pratiti medije o novostima i eventualnim događanjima, te lokalna/službenički), a nekome su bili super ispitivači da nisu previše filozofirali nego pitali osnove. ja se nadam da će meni biti ovi drugi jer mi je muka koliko toga ima, a imam namjeru prijavit ispit u 5.mj. imam neku skriptu od prošle god, imate li noviju? misila sam učiti iz te skripte jer je malo opširnija od tih pitanja i nisu navedena za sve predmete, a ponavaljala bi po tim pitanjima. znaci ne treba znati zakone od riječi do riječi nego možemo sve svojim riječima?
  11. Pitanje za svih koji su bili na ispitu!!!! Da li je dovoljno učiti po pitanjima sa stranice Ministarstva za VSS, da li pitaju po tim pitanjima? Molim VAs da mi pošaljete skriptu za VSS!! Hvala!
  12. Rebeca, šta te nisu gnjavili ispitivači iz EU? jer većina ih padne na tom predmetu. Možeš li mi molim te samo objasniti šta su iz ustava i sustava jedan ispitivač, služ i lokalna drugi, a zup/zus, uredsko i eu treći, ili je svaki predmet novi ispitivač? I još jedno pitanje, tko traži svojim riječima, a tko zakone u detalje? Hvala puno
  13. Molim vas ako imate noviju skriptu za ispit za VSS (ili je svima isto,samo opširnije pitaju?) na mail blondy_ri@net.hr Hvata me panika, jer toga ima jako puno, a pamtiti ne mogu više kao na faxu. Bilo bi dobro kada bi se javili oni koji su to sve prošli (još bolje ako je netko nedavno bio da doznamo promjene ako ih ima) i kakva su pitanja i prof, tko trazi od rijeci do rijeci zakone, a tko svojim riječima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija