Jump to content

Domagoj Mutic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa kada nam je drzava takva da su te stvari postale normalne, sve manje vise ide preko neke veze. i ne mozete mi onda reci nema preko veze, kada ima. samo je pitanje koliko je dobra ta veza. uglavnom netrebam moralne prodike nego savjet sto i kako sada ucinitI. Hvala!
  2. Ma jasno mi je to. Prije svega ja od nikaoga nisam niti trazio da mi ucini tako nesto preko veze. vec je gospodin to napravio samoinicijativno i obavio razgovor u autu s osobom X dok sam ja vani cekao da mi gospoda policajci napisu kaznu. a ja sam naivno tomu svemu i povjerovao i na kraju izvukao deblji kraj.
  3. Nebih se slozio, zato sto znam da se moguce dogovoriti prije nego li dobijes rjesenje da se vozacka oduzima. samo me zanima dali je to moguce i kasnije... dali bi bilo dobro naci neku vezu, naravno bolju od ove prijasnje:)
  4. 20.01.13 sam ostao bez vozacke na 6mj. radi 0.75 alkohola u krvi.na licu mjesta je jedan gospodin nazvao svog dobrog kolegu policajca i kazna je "NAVODNO" bila sredjena. Naravno nisam se zalio smatrajuci da je to, to! Za cca Mjesec i pol dolazi mi doma posta iz Policiske uprave da mi se oduzima vozacka na 6mj. Danas sam dobio priliku za sezonski posao za koji mi treba vozacka. dali je moguce dobiti vozacku nazad na neko odredeno vrjeme dok imam priliku odraditi sezonu???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija