Jump to content

interprete

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima, polagala sam (i položila ) DSI 15.06.2013. godine. Želim vam reći da se za ispit treba spremati i treba znati, međutim, ispitivači zbilja nemaju namjeru rušiti. BEZ PANIKE, pitanja su normalna i nitko vas neće rušiti ako ne znate sva nabrajanja i sl. E sad, svakako ovisi koja vas komisija ispituje, ali pitanja su sasvim normalna. Ne sjećam se više pitanja jer sam ja jedna od onih koji istog trena nakon ispita zaborave koja su pitanja bila postavljena, ali ova pitanja sa legalisa su mi jaaako pomogla u ponavljanju, pogotovo zadnji dan kad mi je bilo dosta svega. :-/ Uglavnom, moj savjet je da učite jer ako ne znate osnovne stvari, nećete proći, ali su ispitivači prijateljski nastrojeni i pomažu ako zapnete. Svima želim puno sreće i ako se sjetim kakvih pitanja, napisat ću vam. Sretnooooo!
  2. Pozdrav svima, polagala sam (i položila ) DSI 15.06.2013. godine. Želim vam reći da se za ispit treba spremati i treba znati, međutim, ispitivači zbilja nemaju namjeru rušiti. BEZ PANIKE, pitanja su normalna i nitko vas neće rušiti ako ne znate sva nabrajanja i sl. E sad, svakako ovisi koja vas komisija ispituje, ali pitanja su sasvim normalna. Ne sjećam se više pitanja jer sam ja jedna od onih koji istog trena nakon ispita zaborave koja su pitanja bila postavljena, ali ova pitanja sa legalisa su mi jaaako pomogla u ponavljanju, pogotovo zadnji dan kad mi je bilo dosta svega. :-/ Uglavnom, moj savjet je da učite jer ako ne znate osnovne stvari, nećete proći, ali su ispitivači prijateljski nastrojeni i pomažu ako zapnete. Svima želim puno sreće i ako se sjetim kakvih pitanja, napisat ću vam. Sretnooooo!
  3. Koja pitanja su bila na usmenom iz službeničkih odnosa? Pitaju li jako detaljno i treba li znati Zakon o strancima, Zakon o mirovinskom osiguranju, koji čine dio literature za posebni dio? Svaki odgovor je više nego dobrodošao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija