Jump to content

player_777

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je player_777 objavio

  1. E pa, može li mi netko mudro savjetovati koji su dobri odvjetnicki uredi u Splitu (pod time mislim na one koji ce dati nekakvu placu vjezbeniku i gdje ce se moci solidno nauciti tj. da ce ti netko imati vremena objasniti stvari o poslu). Takoder, koje odvjetnicke urede treba izbjegavati (ako znate iz vlastitog iskustva ili necijeg tudeg) ? Pitanje djeluje pomalo naivno, al ja jos uvijek vjerujem da ovi prvi postoje
  2. hžv, takvo nekakvo misljenje i ocekivanja o praksi imam i ja u ovom trenutku... hvala na odgovoru koji mi je to potvrdio.. ovakvih obeshrabrucujcih izjava sam se naslusao i na faxu za bezbroj profesora (da su ovakvi,onakvi, sotone, nema sanse da prodes ispit)- pa opet, bez problema sam zavrsio u roku sa sasvim solidnim prosjekom ocjena.
  3. ovo zvuci ko tesko iskoristavanje... osobno nikad ne bih radio u ovakvom uredu... ambiciozan jesam, ali lud ne.
  4. u kojemu gradu trazis? Ja sam u Splitu... ustvari, jos uvijek sam student (V. godina).. bit cu gotov kroz lipanj/srpanj najvjerovatnije.. al već lagano istrazujem - ne zelim cekat da zavrsim fax i tek onda pocet trazit praksu.. a ovo sa placanjem doprinosa sam sebi mi ne pada na pamet.
  5. Ovako, ima li itko kakav savjet (iz vlastitog ili tudeg iskustva) kako je najbolje poceti trazit praksu nakon zavrsenog pravnog fakulteta. Posto su mi iz ministarstva (na moj upit hoce li biti natjecaja u skorijoj buducnosti) odgovorili kratko i jasno nesto u stilu: zasad nema, neznamo kada ce biti, pratite web stranicu.. pretpostavljam da to otpada. Kod javnih biljeznika je uzasno tesko upasti. Znaci ostaje mi pokusati odradit tih 18 mjeseci u odvjetnickom uredu... Da pokusam sa mailovima, ili osobno ici od ureda do ureda? Savjeti, trikovi, misljenja, preporuke u vezi ovoga ??
  6. za uknjizbu je cijena 250kn... za dobivanje potvrda i izvadaka iz ZK je 50kn
  7. Evo ti odgovor ministarstva na moj upit planiraju li se raspisivati natjecaji ove godine... Poštovani, Za sada nisu otvorene takve mogućnosti a ne raspolažem niti informacijama što se planira u skorijoj budućnosti. Predlažem da na našoj web stranici www.mprh.hr pratite rubriku natječaji. S poštovanjem, Vesna Dovranić Voditeljica odjela za odnose s javnošću Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske Ministry of Justice of the RoC Samostalna služba za informiranje i odnose s javnošću 10000 Zagreb, Vukovarska 49 Tel: +385 1 37 14 524 Fax: +385 1 37 14 529 e-mail: vdovranic@pravosudje.hr web: www.mprh.hr
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija