Jump to content

tamii

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naravno, vi bivše bi samo mlatile po muževima. ja imam primjer bivše ženturače mog supruga koja osim što nije radila 3 godine nego je spavala i ####la, još je nagomilala dug od 100.000 kn koji ja sada moram plaćati jer je naravno dobrica od mog muža gaduri dignuo kredit da ne završi u zatvoru. I gdje je tu pravda onda? nama na sudu ne priznaju to što moramo plaćati gadurine dugove, i još moram na plaću od 3500 kn plaćati 2500 kn alimentacije!!!!! naravno, nisu sve bivše takve, al da mene moj muž ostavi, ma sama bi se borila za tu djecu. Kaj bi mi trebal netko da mi pomaže? Nije me sram ni čistiti ni prati podove! Prepucavanje preko suda i kaznene prijave protiv nekoga s kim sam do jučer spavala??? sramota
  2. U ovoj našoj državi se nemaš niti kome obratiti. Bivše gadure su zaštićene ko lički medvjedi. Da bar od te love priušte djeci kaj treba. Moj muž plaća 2500 kn za dvoje djece, a plaća mu je 3500! i još gaduri plaćam 100.000 kn kredita. I šta na to reći?
  3. Svi se nažalost borimo sa istim problemima. Očito je da očevi a i njihove nove supruge moraju trpiti teror BIVŠIH koje su zaštićene ko lički medvjedi. Moj muž mora plaćati alimentaciju od 2500 kn a plaća mu je 3500!!! i još zbog pronevjere bivše kojoj ću objaviti i ime i gdje radi na idućem forumu, moramo otplatiti 100.000 kn kredita!! i sad recite da je to normalno. Djecu može vidjati u zadnje vrijeme jer se dotična ohladila pa to nekak ide. No, kod mene sve to izaziva užasne negativne emocije jer em joj moram plaćati kredite em suludu alimentaciju. I kaj reć na sve to? Sud štiti gadure!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija