Jump to content

cindy26

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je cindy26 objavio

  1. a da li policija može zaustavljati i kažnjavati sa civilnim autom?
  2. znači ako sam dobro shvatila sklopljenim ugovorom o dosmrtnom uzdržavanju ostala djeca ne dobivaju nužni dio niti ništa jel tako?
  3. Pozdrav svima, problem je ovakav, baka i djed mi imaju 4 djece, baka je samovlasnik na nekretninama i sada dok je još živa želi sve dati jednom sinu koji živi s njima. Pitanje glasi: na koji način se to može urediti tako da nitko od ostale djece ne može osporiti njenu želju, a niti tražiti nužni dio? kako da sve te nekretnine pripadnu tom ujaku možda još i dok su baka i djed živi? Hvala
  4. Da li se na na darovni ugovor plaća porez na PPDS, na darovanje kuće? Da li je istina da ako baka daruje kuću meni kao unuci i mom dečku s kojim nisam vjenčana, da on mora platiti porez na svoj dio? Odnosno da li bi se to izbjeglo da da smo vjenčani i imamo zajedničko prezime? Molim odgovor ako ste upoznati s time i unaprijed zahvaljujem!
  5. Molim odgovor ili savjet!! Baka će meni i mom dečku darovnim ugovorom predati kuću, sada me zanima da li se na taj ugovor plaća porez ako smo na PPDS? I još nešto da li će to nakon što se vjenčamo i ja promjenim prezime praviti neke probleme u papirima, jer bi sada upisali u knjige suvlasništvo sa mojim djevojačkim prezimenom? Hvala!
  6. Pitanje je vezano promjenz vlasništva, evo o čemu se radi, baka će mi darovati kuću i sada me zanima da li ja kod promjene vlasništva kao suvlasnika mogu navesti i dečka? Željeli bi biti suvlasnici na toj kući ali me zanima da li je to moguće upisati i njega mislim pošto nismo vjenčani?
  7. Molim Vas za pomoć ili savjet! Evo o čemu se radi! Uskoro planiramo početi sa dogradnjom postojećeg objekta koji ima i građevinsku i lokacijsku dozvolu! Na tom objektu gradnja je završena prije nekih 7-8 god, a započeta je odmah nakon dobivanja dozvola. Zanima me da li sada za tu dogradnju treba ponovno tražiti iste dozvole ili je dovoljno priložiti izvadke postojećih? I gdje bi se trebalo obratiti, kod koga se inače vode takvi poslovi? Molim odgovor! Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija