Jump to content

Danijel Đaković

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imam pitanje u vezi telefonskih operatera i ovrha. Imam dug prema tele 2 koji stoji vec od 2010.god otplatio sam neki vrlo mali dio, ali ponovo sam nezaposlen i stao sam sa otplatom. Prebivalište mi je prijavljeno kod bake, na njenoj adresi i sada su oni prije par dana zvali da će doći u plijenidbu stvari radi toga dugovanja. Ja na toj adresi čak i ne živim više i ništa nije u mom vlasništvu, pa me zanima imaju li oni pravo plijeniti stvari kod bake u kući i ako imaju na to zakonsko pravo sta mogu napraviti da to odgodim dok ne budem u mogućnosti plaćati?
  2. imam isto pitanje u vezi telefonskih operatera i ovrha. Imam dug prema tele 2 koji stoji vec od 2010.god otplatio sam neki vrlo mali dio, ali ponovo sam nezaposlen i stao sam sa otplatom. Prebivalište mi je prijavljeno kod bake, na njenoj adresi i sada su oni prije par dana zvali da će doći u plijenidbu stvari radi toga dugovanja. Ja na toj adresi čak i ne živim više i ništa nije u mom vlasništvu, pa me zanima imaju li oni pravo plijeniti stvari kod bake u kući i ako imaju na to zakonsko pravo sta mogu napraviti da to odgodim dok ne budem u mogućnosti plaćati?
  3. imam isto pitanje u vezi telefonskih operatera i ovrha. Imam dug prema tele 2 koji stoji vec od 2010.god otplatio sam neki vrlo mali dio, ali ponovo sam nezaposlen i stao sam sa otplatom. Prebivalište mi je prijavljeno kod bake, na njenoj adresi i sada su oni prije par dana zvali da će doći u plijenidbu stvari radi toga dugovanja. Ja na toj adresi čak i ne živim više i ništa nije u mom vlasništvu, pa me zanima imaju li oni pravo plijeniti stvari kod bake u kući i ako imaju na to zakonsko pravo sta mogu napraviti da to odgodim dok ne budem u mogućnosti plaćati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija