Jump to content

Anto Nija

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. evo ovako pitanje Kupila bih firmu koja je na prodaju vec duze vrijeme. U slucaju da je firma bez dugovanja,sto bih naknadno provjerila, koliko kosta prijenos na novu osobu? Da li se mogu doregistrirati neke dodatne djelatnosti i koliko to kosta? Da li ce uspjesno poslovanje firme od prije pripomoci u dobivanju kakvih pozajmica ? Osim porezne hzzo sto jos moram provjeriti da li postoji kakvo opterecenje na firmi? Hvala:tikvan::tikvan:
  2. Zanima me da li je odvjetnički pripravnik vezan odvjetničkom tajnom, tipa ako sam klijentica odvjetnika kod kojeg radi pripravnik, da li pripravnik moze iznositi detalje o slucaju i govoriti da sam bila kod tog i tog odvjetnika?
  3. neznam, mene zanima kad dodes kod odvjetnika i predstavis mu slucaj , npr ako je samo rjesavanje kaznene prijave da li placas odmah taj put ili tek kad on izvidi situaciju ?
  4. Imam jedno pitanje. Otvorila bih svoj j.d.. , imam poslovni plan ali za dobivanje neke pozajmice prvo ga trebam otvoriti. Zanima me, s obzirom da ne bih imala NIKAKVIH prihoda po firmi i bila bih jedini osnivac, da li ( sobzirom da je firma u nekoj vrsti mirovanja do pokretanja posla) je potrebno uplacivati samoj sebi doprinose iako nemam prometa po racunu ni zaposlenih ?
  5. Ali gdje su tunedozvoljeno upotrijebljeni osobni podaci ?
  6. Mozda i je ,ali nema ti smilsa. Mislim i da prijavis nekog za to ne bi da ce ti se policija time baviti...
  7. Krađa novca s kartice, novci su vraceni. Bilo je cetvrti mjesec 2012.
  8. Postovani, mala pomoć tj male smjernice bi mi trebale. Naime, želim otvirutu jednu trgovinu odjecom. Kao trgovinu sa razno raznim markama. Nakon masovnog proucavanja svih mogucih zakona i svega imama samo jednu smjernicu koja mi treba. A to je,sto mislite koji je najjeftiniji nacin dobivanja odjece za ducan, kontaktiranje raznih firmi za pocetak ili znate za kakav drugi nacin? Zanima me misljenje ljudi koji imaju trgovine ili znaju kako to drugi rade Svaki savjet je dobrosao. . .
  9. Pozdrav. Imam jedno pitanje, imam kaznenu prijavu za krađu. Međutim od te prijave do dana danasnjeg nije bilo nista. Privatna tuzba nije bilo podizana. Zbog razloga jer sam student prava me zanima sto da napravim u vezi te prijave, da li postoji mogucnost brisanja nakon nekog vremena, hoce li mi to biti prepreka u posllu u budućnosti i za pravosudni ispit. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija