Jump to content

iby

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne ide u humanitarne svrhe već je ostatak novca trebao dobiti onaj tko ga nadogleda do smrti ali nitko nije naveden kao takav tako da svota novca za isplatu u eurima postoji
  2. Dobili smo na uvid pismenu oporuku u kojoj je svima, koji su navedeni kao nasljednici, navedena svota novca koju će dobiti, nekima u kunama, a nekima u eurima. Jedino meni pored svote novca nije napisano da li su to kune ili euri, pa me zanima na koji će se način to odlučivati. Imam svjedoke da je pokojnik za života rekao da mi ostavlja tu svotu u eurima.
  3. Dobili smo na uvid pismenu oporuku u kojoj je svima koji su navedeni kao nasljednici navedena svota novca koju će dobiti biti isplaćena u kunama a nekima u eurima jedino meni pored svote novca nije napisano da li su to kune ili euri pa me zanima na koji če se naćin to odlučivati
  4. Kao što ste mi savjetovali tako sam i postupio, Poslao sam poštom 27/12 i danas dobio povratnicu. E sad, ima jedna zanimljivost na povratnici koja mi nije jasna. Datum primitka od strane suda je 28/12 (nedjelja), pa mi nije jasno kako je to moguće!!!
  5. Rekli ste mi da žalbu pošaljem zadnji dan preporučeno sa povratnicom. E sad, ja sam presudu primio 19-tog(petak) i koji mi je zadnji dan (25. i 26.12. su blagdani)? Da li mi je kasno poslati 27.12.(subota)? Znam da sam malo naporan, ali mi je svaki dan bitan. Unaprijed hvala.
  6. I još jedno pitanje. Ja sam iz Rijeke. Da li žalbu moram slati u Zagreb na VPS, ili na Prekršajni sud u Rijeci.
  7. Hvala svima na odgovorima i savjetima. Najmanje kako vam mogu zahvaliti je, bez obzira na konačnu presudu, javim kako je sve završilo.
  8. I još jedno pitanje...ako se žalim Visoko prekršajnom sudu, da li je moguća zastara jer je prekršaj počinjen 30.12.2010.?
  9. Uglavnom, bio sam na sudu 08.12. i ipak se pojavio policajac na sučeljavanju. Danas mi je došla presuda, kazna 2000 kn i 6 mjeseci bez vozačke ( u pitanju je bilo 1.12 alkohola). Piše u presudi da imam pravo žalbe u roku 8 dana Visoko prekršajnom sudu u Zg. Zanima me da li imam OSNOVE NA ŽALBU, a to je neispravno ispunjen zapisnik o alkotestiranju, zaokruženo je da ne poričem rezultate i da poričem rezultate i tražim vađenje krvi. Policajac je rekao, da je to ispravno ispunjen zapisnik.
  10. Hvala svima na odgovorima i savjetima, ali ja bi zaključio temu pitanjem sa početka , da li sutkinja može donijeti presudu 08.12., pošto mi pošiljka nije uručena? Znači pošiljka se vraća pošiljatelju. Nisam je odbio, jednostavno "nikog nije bilo doma".
  11. Hvala na savjetima. Ne znam da li imam pravo na prigovor na eventualnu presudu, jer sam 2010. uložio prigovor na obavezni prekršajni nalog.
  12. Točno tako, ako je kako Bovu kaže, onda bolje da se pojavim na sudu po 7 put.
  13. Poštara osobno znam i ostavio mi je žuti papirić, tj. kao da nije nikoga našao doma.
  14. Znači, nema nikakve šanse da prekršaj završi u zastari.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija