Jump to content

bonkicapalonkica

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hello! Zanima me koje predmete s obzirom na profesora i obujma predmeta najbolje izabrati na 2. godini? Koji bi to bili onako relativno lakši i jednostavniji za položiti- ako takvo što uopće i postoji!
  2. Bravo kolegice Vecika i to je tako. Evo glasa razuma. Ja se još jednom ispričavam ako me je kolegica krivo shvatila i svima želim sreću ,jer svi znamo da nam je više nego potrebna.
  3. Hello Zoki2i ! Hvala na ovom iscrpnoj informaciji!Zanima me sljedeće -da li se još uvijek može polagati iz stare njegove knjige i iz članaka ili stvarno moram nabaviti novu knjigu. Pošto mislim izaći uskoro ,a dobar dio sam prešla po starom.
  4. Bila je samo jedna izvorna iz Zagreba, a svi ostali smo došljaci. mislim da mu se ona i svidjela jer cura već radi, ali ništa ne mora značiti. Mislim da oni imaju prednost što nam je djevojka dala i do znanja kada smo izlazili!
  5. Evo da javim kako je bilio. Ništa spektakularno! bile smo nas pet za pravnike. pitao je odakle smo i šta očekujemo, što nam je hobi,znanje stranih jezika. Sve u svemu ugodan je pročelnik i pričljiv. Navodno da će biti još jedan krug razgovora ukoliko mu nešto ne bude jasno. Vidjet ćemo što dalje.
  6. I ja se nadam da je ovo zadnji krug razgovora. Ja sam im napomenula za ured gopodarstva i iz tog ureda su i zvali. stvarno sam nestrpljiva iako su mi neki rekli da je to već riješena stvar. Stvarno bi voljeda da napokon dobijem posao. Svima vama koji ste pozvani na razgovor želim sreću i šta znate možda se svi sretnemo!
  7. Čemu tolika skeptičnost? Da li ti znaš nešto što mi ostali ne znamo!
  8. Veselim se zašto ne? Pa za početak treba platiti stanarinu i režije, nešto čovjek mora i pojesti kroz mjesec... Naravno da se veselim, bila bih luda da se ne veselim. svaki posao nosi svoju odgovornost pa tako i ovaj. Naravno odlična plaća što je jako bitno.
  9. Ured gospodarstva, sutra! Javim kako je bilo! držite fige
  10. Da li to znači da ponovno idemo svi koji smo bili na razgovoru ( što mi nema logike) ili samo uži krug ljudi koji probran ili to sveukupno ne znači ništa nego nas samo vuku za nos. Kada ti iamš zakazan razgovor sa pročelnikom i to kojeg ureda?
  11. Puno hvala! Sada si me jako razveselio da sve to stignem jer sam već pola prošla i seminar mi je pri kraju. pitat ću kolegu za profesora Bravara pa ti se javim.
  12. Zar je to tako jednostavno. Dođeš tamo i pričašaš deset minuta s njima i oni te zaposle. Mislim da je to prejednostavno. Zato i pitam da li su koga zvali na novi razgovor ili stvarno treba čekati riješenje doma.
  13. sorry nisam znala da urlam naljude. sorry svima što sam urlala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija