Jump to content

Herc90

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Herc90 objavio

  1. Kao 1. to nije sitni prekršaj. Kazna je nažalost mala, ali prekršaj veliki. Kao 2. ovo što pokušavaš izmisliti kao opravdanje je glupost. Kriv si i plati kaznu. Previše je takvih koji glume šerife po cesti. I stavi sliku sa google maps da vidimo zebru.
  2. Ako je policajac bio u srednjoj traci, a autor teme se ukljucivao u vanjsku traku, ajde objasni kako je on onda oduzeo prednost policajcu? Kada se ukljucujes u taj kruzni tok, cim zauzes punu poziciju u traci kao sto prema slici autora mozemo vidjeti, onda vrijede prometna pravila iz kruznog toka, a ta su da vozac iz srednje trake mora propustiti one iz vanjske kad izlazi van. Pricam samo na temelju ove slike. Ako se dokaze nesto drugacije, onda ok.
  3. Policajac je u krivu. Ti si se uključio u vanjsku traku rotora (na ulasku imaš trokut) i vozio njome, što znači da mu nikako nisi oduzeo prednost jer si već vozilom bio zauzeo položaj u toj traci i vozio. U samom rotoru (znači ne na priključnim cestama) vozači u vanjskoj traci imaju prednost nad vozačima u srednjoj traci, a to govori da je u ovom slučaju policajac trebao usporiti i pustiti tebe da prođeš i tek onda izaći iz rotora. Vozači u srednjoj traci mijenjaju traku dok izlaze (prelaze u vanjsku), a to doslovno znači da moraju propustiti one u vanjskoj. A to upravo opisuje tvoj slučaj i dokazuje da je policajac u krivu. Zato lijepo ako treba isprintaj sliku da se vidi tko je gdje vozio. A svaki dan su u tom rotoru sudari baš zbog vozača koji iz srednje trake pokupe onoga u vanjskoj, pa je iskreno malo žalosno da niti taj policajac nema pojma o vožnji u istom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija