Jump to content

ChosenOne

Korisnik
 • Broj objava

  35
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ChosenOne

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Napravit cu to..otici cu na sud i traziti kad je bila ta parnica i spis da vidim..oni navode da se to odrzalo a ja niti sam pozvana niti sam bila prisutna tu
 2. Pozdrav, Jutros mi je stigla koverta u kojoj na papiru pise da se odvjetnicko drustvo obraca po nalogu stranke Hrvatski Telekom a vezano uz parnicni postupak koji se vodio pred Opcinskim sudom (o kojem ja nisam bila niti obavjestena niti pozvana a kamoli prisutna na njemu) te navode da je potrebno kontaktirati ih zbog DOGOVORA oko otplate duga u roku od 8 dana, dug je vezan za ratu pretplate mobilnog telefona koji sam koristila oko 2002 ili 2003.g na kratko vrijeme. Postupak vodi Odvjetnicko drustvo Hanzekovic i partneri. Moze li mi netko napisati da li je po Zakonu moguce da mi dode ovako star dug i da to sad treba platit u roku od 8 dana, kako se vodi zastara za mobilne telefone?? Hvala svima !!
 3. Pozdrav svima, Imam stalnu adresu u Rijeci, s time osobna i vozacka glase na tu adresu, selim se za stalno u Njemacku, treba li tamo u ambasadi mijenjati vozacku dozvolu zbog promjene stalne adrese? Unaprijed hvala.
 4. Pozdrav. Da li je moguce napraviti i podignuti vozacku dozvolu u gradu u kojem nemamo boravak niti prebivaliste? Konkretnije, prebivaliste je u Rijeci, boravak nije prijavljen. Nalazim se u Zadru, mogu li vozacku raditi i podignuti u policiji u Zadru?
 5. Hvala vam puno!! Znaci samo sa potpisom i potvrdom vlasnika stana mogu otici sama?
 6. Pozdrav, Prijavila sam privremeni boravak prije 2 godine u Rijeci na duljinu 5 godinam tako pise na papiru. Sada od 11. Mjeseca prosle god zivim sa zarucnikom u Splitu, i dalje je ta adresa u Ri, da li je postojao neki rok kada sam trebala da promijenim boravak u St i hocu li imati sad nekih sankcija jer sam se to sad sjetila da se prijavim kao podstanar?
 7. Radno mjesto u drzavnoj geodeskoj upravi a kazneno djelo nasilje u obitelji i kazna se dobila 2 godine uvjetno
 8. Da li je moguce ukoliko osoba radi u drzavnoj firmi i dobila je uvjetnu kaznu na sudu za nasilje u obitelji da li moze i dalje ostati nastaviti raditi u istoj firmi, radi u Zg, a bivsa je supruga? Hvala
 9. Pozdrav, ne znam da li pokrecem temu u ispravnom odjeljenju, ali nadam se da ce netko imat odgovor, ukoliko smo zavrsili studij izvan HR, a drzavljani smo HR, te zelimo sljedece godine da nastavimo master studij u HR, da li je moguce prijaviti se na biro godinu dana dok pauziramo kako bi dobili zdravstveno osiguranje? Hvala vam
 10. Postovani, Imate li informaciju o priznavanju diplome magistra psihologije stecenoj u Tuzli po ciklusu 4+1 u rep.Hrvatskoj ukoliko posjedujemo hrv drzavljanstvo i ostale dokumente? Da li se diploma priznaje kada prode proces nostrifikacije i da li je potrebno polagati sta dodatno? Hvala Vam
 11. Da ali mi smo ugovorili kod j.biljeznika da je to moje do moje smrti s njenim potpisom..zar se ne odnosi ta recenica Zakona na to (ukoliko su drugacije dogovorili a mi to jesmo)
 12. Da..Hvala Vam..postavio sam jos jedno pitanje ispod u vezi Zakona da mi objasnite ako je moguce..
 13. Molim Vas..ova recenica u Zakonu: Bracni drugovi su vlasnici nekretnine zajedno ako se nisu drugacije dogovorili..U mom slucaju smo se mi dog slucajno da ce ona bit vanknjizevni vlasnik mog stana do moje smrti.. Da li to vrijedi za mene onda..
×
×
 • Napravi novi...