Jump to content

Latarona

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam izašla iz vozila jer nisam bila sigurna da li je uopće došlo do kontakta (pomislila sam da se možda upalio ABS zbog naglog kočenja), a vozačica iz drugog vozila nije reagirala što mi je došlo kao znak da se valjda nije ništa desilo. Prometni policajac je rekao da nije bilo ni ogrebotine na njezinom vozilu. Meni se unatrag par mjeseci dogodila slična situacija da se dostavno vozilo zabilo u moj stražnji kraj a moja reakcija je bila da sam nasred raskrižja izletila van iz vozila i išla provjeriti da li je došlo do kakve štete.
  2. Pa kao što sam napisala, nisam ni bila sigurna da li sam udarila u to drugo vozilo s obzirom da ni vozačica iz tog vozlia nije reagirala te je ostala sjediti. A što se tiče štete, nije bilo ni ogrebotine niti na jednom vozilu jer je kontakt bio stvarno minimalan.
  3. Pozdrav! Treba mi savjet. Dobila sam prekršajni nalog da sam kriva po dvije točke - za propuštanje držanja potrebnog razmaka (700 kn) jer sam udarila u drugo vozilo dok sam se prestrojavala i za napuštanje mjesta prometne nesreće (2000 kn). S obzirom da nije bilo nikakve štete niti na jednom vozilu i da vozačica iz drugog vozila nije reagirala u tom trenutku, mislila sam da se zbog naglog kočenja upalio ABS i da nije ni došlo do kontakta. Čak je i prometni policajac komentirao da su skoro kaznili tu vozačicu jer je zaustavila promet, a nije bilo nikakve štete. Da li imam ikakve osnove za žalbu? Sumnjam da se mogu žaliti na poricanje prekršaja jer se to sve tako dogodilo, ali visina kazne nije mala, a 80% drugih vozača niti ne bi zvalo policiju u takvoj situaciji.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija