Jump to content

krky666

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je krky666 objavio

  1. Ovako... napravio sam glupost i molim za vase misljenje i savjet. Naime imao sam prometnu nezgodu pri cemu sam sletio s ceste i bio pod utjecajem alkohola. Pri nezgodi nije bilo ozljedenih te nije nastala veca materijalna steta te policija nije bila pozvana na uvidaj, vec je slucajem prolazila te napravila uvidaj. Na uvidaju mi je izmjereno 1,53 promila sto sam i potpisao. Sada sam dobio iz MUP-a postom gdje pod "kriv je" ne navode da sam imao alkohola u krvi nego samo razvoj dogadaja te je takoder navedeno da nisam ugrozavao druge sudionike u prometu i da nisam sebe izlozio opasnosti i na temelju toga mi je izrecena kazna od 1300kn. Sada me zanima dali trebam jos dobiti sa suda za alkohol i kaznene bodove jer se oni nigdje ne spominju, ili je doslo do neke greske kod prekrsajnog naloga ?
  2. Hvala svima na savijetima. No ja ne pokusavam stititi nju, nego posto sam zapao u jako tesku financijsku situaciju jednostavno su mi ruke vezane da se mogu trenutno puno posvetiti skrbi i odgoju dijeteta. Naime je zivim sam trenutno, nemam ni oca ni majke, a da bih financijski stao na noge za bilo sta morat cu naci posao kojeg cu raditi po min. 12-14 sati na dan, 6 dana u tijednu. Iz toga razloga smatram da ce dijeteu trenutno pruzati vise majka (kolko god to tuzno zvucalo). No najvise me zenima dali nakon prve dodjele skrbnistva koju dodijeli sud, dali mogu podnijeti tuzbu za skrbnistvo i u kojim slucejevima imam pravne osnove za to.
  3. U braku sam 3god. i imam sina starog 2,5 god. Prije cca god. dana poceli su problemi u braku i sada je zena preselila k majci. Dok smo jos bili u braku redovito je zapostavljala kucanske poslove, redovito je izlazila van skoro svaki drugi dan, vracala se kasno u noc i nerijetko pod utijecajom alkohola, a u meduvremenu je zapocela vezu sa prijateljem kojeg oboje poznamo. Ona je nezaposlena vec 3,5 god a i ja sam nedavno ostao bez posla i zapao u dugove (neke od njih je napravila nepotrebno ona - nabila 4000 kn duga na mob za razgovore s bivsim) Moja zena sada zeli rastavu braka, iakoo sam ja protiv toga i zelio sam da pokusamo ponovno, medutim ona je odlucna u tome. Sada me zanima koja su moja prava kao otac oko skrbnistva, ukoliko joj ga sada prepustim dali kasnije mogu zatraziti puno skrbnistvo, alimentacija, i podijela imovine. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija