Jump to content

Dany86

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Poštovani, Problem je u izlazu van iz dvorišta.Imamo kuću nasurot susjedovoj.Ulica je jako malena i mi kad izlazimo van moramo se penjati na tratovar kod susjede i izlaziti tako van u rikverc.Nakon nekog vremena ona je odlučila staviti kante za smeče van i nama je sad otežan izlazak.Dakle kante za smeće dvije od njih stalno stoje na tratovaru.U slučaju kad ja njih udarim a izlazim van da li mogu dobiti kaznu zato jer udarim te kante i smiju li uopće u ulici kante za smeče biti vani na tratovaru? Pitali smo da ih makne ali ne želi. Hvala.
  2. Dany86

    Zubar

    Imam upit malo je komplicirano,radio sam most za zube da napomenem kod zubara u BIH,most nije dobro napravljen tražio sam drugo mišljenje u RH i naravno kažu da nije dobro napravljeno,zubar iz BIH ne želi dovršiti posao i raditi ponovno nego nudi novac nazad.S time ako radim u RH koštat će me možda duplo skuplje,a pošto se radi o bezobraznom njegovom ponašanju tužio bih ga za nedovršen posao.Imam li kakvih elemenata za tužbu ovdje i da li ga se može tužiti u RH da se proces ne odvija u BIH?
  3. Dany86

    Autoservis

    Pitanje u vezi servisa.Dakle dovezao sam auto sa servisa i pregledavši ga ustanovio sam da su mi strgali plastike koje drže zadnje sjedalo na mjestu jer su na tom mjestu popravljali kvar,dakle preko toga mjesta su morali doći do kvara.Ako oni ne budu htjeli priznati štetu da li će policija poduzeti nešto ako odem prijaviti.Račun je uredno plaćen pri preuzimanju? Te da li auto servis smije stavljati svoj promiđbeni materijal na registracijske oznake tj. plastike koje drže registracije bez mog dopuštenja? Hvala.
  4. Dany86

    Korupcija

    Pozdrav svima, Jedan čovjek je zvao svog kolegu policajca da prikupi brojeve od žene i mene i to od mobitela i da provjeri jesmo li to mi,znači bez ikakvih naloga je to napravio,nazvao je kolegu policajca da mu to provjeri. Ja tu vidim da je povređena moja privatnost,saznao sam to od njegove kćeri,da li je to predmet s kojim ja mogu ići kod policije? i što bih moglo biti? hvala!
  5. Poštovanje, Zanima me koja je razlika između oporuke i ugovora u doživotnom uzdržavanju i koje je bolje i dali se poslije i jednog i drugog ugovora ide na ostavinsku raspravu?
  6. Dany86

    Zemljište

    Poštovani; imam problem u vezi zemljišta,dakle radi se o dvorištu koji je kupljeno u bivšoj jugoslaviji,znači imamo sve papire od toga i sada nakon raspada jugoslavije hrvatska je vratila dio nečije zemlje u to dvorište i sad me zanima da li će mi to raditi probleme kod legalizacije kuče jer živimo 50 godina na toj zemlji i nitko se nikada nije javljao,a sada po novome postoji vlasnik tog jednog djela u dvorištu,što nam je činiti i da li čemo imati problema zbog toga?
  7. Dany86

    Imovina

    Poštovani: imam par pitanja,dakle radi se o kuci koja je na pola djelena nije etazirana a ima kat,na katu zivimo ja i cura dolje jedna gospoda koja nam pokusava zagorcati zivot u svim situacijama kratko opisano...,al mi imamo struju vodu na sebi i ona trosi to namjerno da nam nabija racune,nije pristala na rezije po pola nego na 3 djela ili nece platiti svoj dio,da li postoji sansa da mi je iskljucimo iz vode i struje iako je ona dulje ovdje od nas i vlasnica pola svega kao i mi sto imamo pola svega ali nisu racuni na nju nego na nas dakle mi vlasnici struje i vode?
  8. Poštovanje: radim u firmi vec godinu i pol dana,neću imenovati kojoj ali postoji šansa za otkaz jel jednostavno mjenjaju ljude iz njima poznatih razloga,dakle ne produžuju ugovore na određeno,zanima me ako i dođe do otkaza,da li poslodavac mora navesti razlog otkaza,ili jednostavno ne mora i samo kaže da mi se više ne produžuje ugovor,jer imam pravo na naknadu 3 mjeseca,a bitno mi je da ne bih izgubio zdravstveno,pa trebam savjet kako da se postavim u situaciji,unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija