Jump to content

Sparkle

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Da li su puno pitali iz ovih "sporednih zakona" (obiteljsko, ovršno, vlasništvo, nasljedno)? Možeš li mi mejlati materijale/primjere za pisani dio? Molim za pomoć!
  2. Podzdrav! Vidim da si planirala na ispit, jel ideš sad u prosincu? Ja planiram siječanj/veljaču. Jesi slušala zadnji ispit, kakva su pitanja? Ajd pliz javi ako možeš! Hvala! Ažurirano Podzdrav! Vidim da si planirala na ispit, jel ideš sad u prosincu? Ja planiram siječanj/veljaču. Jesi slušala zadnji ispit, kakva su pitanja? Ajd pliz javi ako možeš! Hvala!
  3. Hej kolege, da li ide tko na ispit uskoro? Ima li tko materijale za pismeni ispit?
  4. Nadam se. Bilo bi nam super kad bi nam odgovorio netko tko je bio nedavno na ispitu? Pliz novopečeni javnibilježnici, javite !
  5. Planira li netko na ispit na jesen? Skupila sam glavninu literature i sad ne zna od kuda bi počela. Radim u javnoj službi i nemam ništa prakse u javnom bilježništvu. Ima li tko savjet na što više obratiti pažnju kod učenja?! Najviše me muči ti Ovršni zakoni, treba li do detalja znati razlike po zakonima iz 2008., 2010. i ove nove? Molim savjet i pomoć!
  6. U pravnim izvorima za polaganje javnobilježničkog ispita su navedeni Ovršni zakoni iz 2008. i iz 2010. Što je s kasnijima? Da li se moraju svi učiti za ispit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija