Jump to content

Korisnik24

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne slažem se s tobom. Svatko može biti konobar, ali ne može svaki konobar biti dipl.pravnik. I gdje je tu poanta da oni sa srednjom školom (u trajanju od 3 god) zarađuju više od čovjeka koji se najmanje 5 godina više obrazovao od njih i koji će cijeli život provesti u obrazovanju a sa manjom plaćom nego SSS?
  2. Ovo nije Zakon o visokom školstvu, već Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju. p.s. ne mogu te vratiti na 1. godinu pogotovo ako su dali bezuvjetan uspis u višu godinu. dipl. iur.
  3. A plaća? I oni polaze od minimalca ili...? Radi se 8 sati, ne inzistira na duljem radnom vremenu?
  4. zna netko nešto o tom uredu?
  5. Jel mi može netko tko studira na ovom poslijediplomskom reći kakvi su ispiti, koliko su opsežni, kakvi su profesori..itd.. upisao bih ga ove godine. I jel ima mogućnostimplaćanja u ratama? Thanks..
  6. žalosno je što vježbenici imaju manju plaću od konobara.. ne podcjenjujem nijedno zanimanje al zar to nije žalosno? i onda sad povećaju ovaj rok..
  7. ja potvrđujem sve ovo gore navedeno. bio kod njih na razgovoru, bave se trgovačkim i 90 % klijenata su im stranci, zato traže perfektno znanje engleskog. Plaća 3800 netto.. Troje mladih ljudi, na mene su ostavili super dojam! Al kad me trgovačko ne zanima..
  8. dobro, ljudi, jel ima netko informacija o njoj? kojim se granama prava bavi, koliko plaća etc.?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija