Jump to content

spec

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači li ova tišina da nitko ne zna odgovor ili ...???
  2. Zna li netko hoće li nam isplatiti preostali dug od prevođenja, ili moramo čekati Izbore ????
  3. Meni su rekli da tko je završio faks može dobiti neki veći čin, a ja sam završio četverogodišnju srednju školu. Ima li to kakve veze?
  4. Bio sam u specijalnoj (pričuva) do 31.12.1998. Prošao sve akcije i čišćenja terena. Od tada sam na bolovanju do 2002 kada odlazim u mirovinu. 40% HRVI. Specijalna mi dala čin viši policijski narednik odlaskom u mirovinu. Tada mi je uprava za obranu taj čin prevela kao časnički namjesnik. Sada kada je rađeno prevođenje rečeno mi je u HZMO da to preme njihovoj tablici je sada stožerni narednik. Što sada? Može li se to tako mijenjati?
  5. Bio sam propadnik specijalne policije (pričuva). 2002 godine odlazim u kumuliranu mirovinu 70:30 sa činom iz policije viši policijski narednik što mi u Upravi za odbranu prevode kao čin časničkog namjesnika. Sada mi je napravljeno prevođenje gdje su mi mirovinu preveli s činom stožernog narednika jer kažu u morovinskom tako im piše u tablici???. Molim za pomoć koji sam ja zapravo čin po HV tablici. Rok za žalbu na rješenje HZMO-a mi ističe u petak pa molim za odgovor i ako ima ta tablica negdje da si mogu to pronaći. Hvala.
  6. hvala tvoj mi izračun i više nego ok još da referent tako izračuna pozdrav
  7. Hvala za tablicu, brzi ste. Odmah krecen na izračun
  8. meni se čini da preveli nisu one koji imaju malo znatniju razliku, dakle oni koji su po pančiću otišli u mirovinu. sad kao je vrijeme i za nas takve došlo, semafori ne rade, promet regulira ?, a HZMO na igrama (sigurno negdje na moru) pa čak i ako dobijemo svjetlo, nema "prevoditelja". A o poznavanju zakona onih koji vrše prevođenje ne bih želio ni govoriti. Čini mi se ponekad da oni dobivaju plaću jer ne znaju (čast izuzecima), jer gube papire , a za neke stvari po ovom zakonu koji eto ide već treću godinu čak neki ni ne znaju. Zaostatke će platiti ???, ali bar da pošteno i sada naprave prevođenje.
  9. mozete li i meni poslati tablicu na mail arsanja@net.hr hvala
  10. ima li možda veze to da je njihova obrada do 25 pa ako ide poslije toga npr u ponedjeljak isplata im ide tek u 7 mjesecu? Nadam se da tako ministrica planira ispoštovati svoje obećanje da će prevođenje biti obavljeno u 5. mjesecu ili pričam ti priču
  11. nemem status dragovoljca, fali mi par dana, ali kažu da imam koeficijent 1,85 pošto sam stalno bio u specijalnoj policiji, imam opću trajnu nesposobnost, ali su mi odredili 70 vojno 30 civilno, od prosinca 1991 do 31. prosinca 1998. Godine staža - vojno sam naveo, civilno 3 godine, ali sam sve to vrijeme bio zapravo na bolovanju, godište 1972.
  12. ČINI MI SE DA SAMO S NAMA KOJI SMO PO PANČIČEVOM ZAKONU OTIŠLI U MIROVINU NEŠTO ČEKAJU JER IZGLEDA PARA NEMAJU ČAK I BEZ ZAOSTATAKA, PA ŠTO SADA. ZVAO JA MIROVINSKO ,A A ONI KAŽU NA IGRAMA SU. ONI SE IZGLEDA I S NAMA IGRAJU. PA AKO IMA NETKO NEŠTO KONKRETNO ?!
  13. može li mi tko pomoći pri izračunu - čin časnički namjesnik 70%vojno 30% civilno, otišo iz specijalne policije jel još nešto važno? naravno HRVI sam 40% trajno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija