Jump to content

Dabio

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani! večeras su mojeg sina napali u jednom hotelu na autocesti uzeli su mu njegov mobitel sa njegovog stola i bacili na pod, sin je nakon toga otišao pokupiti mobitel i jedan od njih je gurnuo ga i tada je sin u samobrani ili ga je netko drugi udario ne sjeća se više u tom metežu dobio ozljede. Nakon toga nas je zvao a ti ajmo ih tako nazvati huligani koji su bili pijani pobjegli. Odvezli smo sina u bolnicu i sve prijavili policiji, koju jos uvijek čekamo da nam daju imena ljudi koji su to uradili. U bolnici je ustnovljeno kontuzija ramena i nadlaktice. Sin mi se zaposlio preko student servisa i sada je njegov rad završen za ovu sezonu. Koje su naša pravna prava i dali mi preporučujete kojeg odvijetnika da zastupa mojeg sina?
  2. Dabio

    Kleveta

    Poštovani, trebam savjet i odvjetnika koji bi mi zastupao sina za klevetu. Dobili smo danas poziv od vlasnice trgovine u mojem mjestu da je moj sin razbijao boce ispred njezine trgovine u noći iz 09/10.07.2022. sin mi je opovrgnuo da se nije uopće zaustavljao sa automobilom i da je to laž nas odgovor je neka zove Policiju ako snimka postoji ako je slučajno sin u krivu neka odgovara za svoja djela. Vlasnica je rekla da postoji snimka Potom upućen poziv vlasnici trgovine koja kaže da je htjela ispitati mojeg sina dali zna tko je to uradio. Ne želim da netko blati ime moje obitelji bez pouzdanih informacija.
  3. Poštovani, dobio sam kuću i okućnicu temeljem doživotnog uzdržavanja od roditelja, ugovor je sastavljen kod javnog bilježnika i pribilježba je unesena u gruntovnicu, ali ne i u katastar, pa me zanima kako postati vlasnik u katastru, dali treba ovaj ugovor odnijeti isto u katastar?
  4. Hvala vam puno ovo mj je jedan savjet u životu da ne komuniciram sa nepoznatim ljudima. Rekao sam im da sam poslao priču u medije tada su mi odgovorili idemo na međunarodni sud . Hvala vam jos jedno puno jer nisam znao dali može doći do suda uza sve ovo jos bi mi i to trebalo.
  5. Znam da sam prevaren! Sada je kasno. Krenuo sam sa Planom A tamo i onda su mi tu zaradu isplatili. Kada sam uplatio Plan B tada su krenuli izvlačiti novac. Prekinuo sam komunikaciju sa njima bojim se jedino da nebi došlo do međunarodne tužbe neznam dali može doći do toga?
  6. Ma zaboravio sam novac znam da je izgubljen. Zanima me dali me mogu tužiti pošto sam poslao priču tamo u medije. Imaju moje ime i prezime i broj mobitela druge podatke nemaju o meni.
  7. Uglavnom novac je jos tamo na računu traže 240 dolara kako bi mogao podići ulog. Jer navodno sam dva puta kliknuo Depozit po 120 dolara i tada su me tražili da uplatim 240 dolara ja sam uplatio , ali to nije bilo dobro nego sam trebao napraviti dvije uplate po 120 doalra , sada bi trebao uplatiti jos jednu uplatu od 240 dolara kako bi mogao dignuti moj ulog od 750 dolara + 200 dolara koje sam dobio kao invensticiju.
  8. Nije bilo nikakvih ugovora! Uplata je bila preko mjenjačnice Binance. Dogovor je bio samo preko chata na whats up. Tvrtka je pod sljedećim linkom: ***link obrisan***
  9. Poštovani! Jako sam u brizi upao sam u jednu klopku radi se o investicijskoj tvrtci koja trguje kriptovalutama u Engleskoj. Željan za brzom zaradom uložio sam mojih 100 dolara nakon toga su tražili jos i lovili me na moje neznanje kako čovjek koji me vodio rekao je da sam spremio nekoliko puta depozit da moram uplatiti svoj depozit kako bi mogao podignuti ulog i tako je došlo do 700 dolara sada traže jos 240 dolara kako bi mogao podignuti ulog. Odustao sam od svega i poslao mail dnevnim novinama. Sada ta tvrtka prijeti da će me tužiti na međunarodnom sudu i sve mi uzeti što posjedujem zbog toga što sam ih nazvao prevarantima. Dali je mogući ovakav scenarij? Molim vas za brzi odgovor. Radi se o tvrtci koja posluje u Ujedinjenom kraljevstvu.
  10. Ok uredu. Hvala Vam! Ako dođe do suda javim Vam se za pomoć za sljedeći korak.
  11. Dali imate odvjetnika ako dođe do tužbe koji bih me mogao zastupati? Sada mi njegova supruga šalje prijeteće poruke kako je ona odvjetnica i imam rok 2 dana da vratim novac. Kako nikada nikog u životu nisam prevario nevolim da se ovako nešto dešava.
  12. Molim stručnu pomoć. Prodao sam dijelove za motornu pilu putem plavog oglasa za 1300 kn ,u opisu oglasa je pisalo da su dijelovi za motornu pilu kupac me nazvao i tražio dijelove dogovorili smo se da pošaljem pouzećem što sam i učinio. Nakon 2 tjedna kupac me zove i traži natrag novac jer njemu netrebaju dijelovi za Stihl 064 nego za neku drugu motornu pilu ,šalje mi poruke kako će me tužiti sada mi je dao rok 2 dana da ako ne vratim novac da mi ide tužba. Koja su moja prava ako dođe do tužbe? Nije mi problem vratiti novac ali u ovome ne vidim svoju krivicu u opisu oglasa je pisalo da se dijelovi prodaju za motornu pilu Stihl 064 a to što kupac nezna što kupuje nije moja krivica
  13. Došla mi je kazna iz Austrije na njemačkom.. Neznam taj jezik pa neznam o čemu se točno radi , dali sam dužan tu kaznu platiti pošto kazna nije prevedena na hrvatski , radi se vjerojatno o prometnom prekršaju jer sam bio u 7 mj u Austriji
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija