Jump to content

brann

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Zanima me jeli moguće napraviti promjenu posjedovnog stanja određene čestice. Situacija je ovakva, moj pok. djed je kupija određenu nekretninu, od osobe koja je upisana u katastru, djed je umra, a nasljedila su ga dva sina, ta kupljena čest.zem. je navedena u rješenju o nasljeđivanju. Zanima me samo promjena katastarskog stanja kao dokaz pravnog interesa za prijavu za neke natječaje za OPG. Znači od dokumentacije, imam kupoprodajni ugovor, rješenje o nasljeđivanju i to je to. Zemljišnoknjižno stanje ne odgovara katastarskom. Lp,
  2. Ovo mi zvuči logičnije, ja sam se odmah zaposlija kod drugog poslodavca, nije bilo prekida dužeg od 8 dana, s tim, šta sam kod bivšeg poslodavca ima 20 dana godišnjeg a kod novog imam 28 dana. Pitanje je, jeli mogu do kraja ove godine iskoristiti tih 8 dana ili ne?
  3. Pozdrav, Prema starom ugovor koji mi je trajao do 1.9.2016 god imao sam pravo na 20 dana godišnjeg. Sad prema novom ugovoru s novim poslodavcem imam pravo na 30 dana godišnjeg. 20 dana godišnjeg sam iskoristija, pa se sad pitam jeli mogu u tijeku ove godine iskoristiti tih 10 dana? Zahvaljujem na odgovoru
  4. Mene zanimaju javne ustanove kojima su osnivači županije? Jesu li oni obveznici provedbe natječaja za radna mjesta ili nisu? Pošto primjenjuju zakon o radu, mislim da nisu al nisam siguran.
  5. Pozdrav, Nisam znao gdje drugo pokrenuti ovu temu, pa sam se odlučija za ovo mjesto ovdje. Zanima me, jeli ustanove moraju provoditi javne natječaje za prijam djelatnika na određeno ili neodređeno vrijeme ili nisu obveznici toga? Zahvaljujem puno na bilo kakvom smislenom odgovoru.
  6. Jeli netko ima skriptu za taj posebni dio građenje. Ja sam inače pravnik koji je za posebni dio dobio građenje. Ispit mi je 20 dana a još ništa nisam počea učiti. Je tko može poslati tu skriptu jer cu i s njom biti izgubljen a ovako bez nje ne znam gdje sam.
  7. Jeli ima tko skriptu za posebni dio graditeljstvo??? Molim vas, da je pošaljete na branimir.bosancic@gmail.com
  8. Jeli može skripta za posebni dio graditeljstvo branimir.bosancic@gmail.com
  9. Može i meni ta skripta za DSI, visoka stručna sprema branimir.bosancic@gmail.com Zahvaljujem se puno.
  10. HITNO. Ja sam inače diplomirani pravnik a dobia sam kao posebni dio graditeljstvo jer sam u prijavi napisao da donosim rješenja u upravnom postupku prvog stupnja o zadržavanju nezakonito izgrađene zgrade. O graditeljstvu nemam pojma, i hoce li me pitati šta iz graditeljstva jer o tome stvarno nemam blage veze na posebnom djelu ispita?????
  11. Ćao, je mi moreš reći šta si u Prijavi DSI napisala, koje predmete na poslu radiš i tako, jer ja se nadam da je to povezano s sadržajem DSI.
  12. HITNO! U kojem se roku mora prijaviti DSI? Kolegi mi je odbilo prijavu a prijavio je prije 2 tjedan a isti dan smo počeli raditi.
  13. Jeli moguća izmjena po službenoj dužnosti prvostupanjskog tijela(općine)u postupku ozakonjena nezakonito izgrađene zgrade nakon saznanja novih činjenica i dokaza. Riječ je o tome da je meni prvi rješenjem koeficijent lokacije bio 3 a sad je 5??? I na teljemu kojeg članka zakona je to?
  14. Kad dobijete rješenje od određivanju posebnog djela, jeli tu treba naučiti sve zakone koji su navedeni i od čega se sastoji daj pismeni dio posebnog djela? Je mi more tko ponuditi odg?
  15. VSS - samostalni upravni referent, Jeli tko ima skriptu iz posebnog dijela DSI opća uprava? Adresa: branimir.bosancic@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija