Jump to content

barba_stari

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Ako ima netko tko je bio u odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju u mirovinskom neka podijeli iskustva kako otprilike izgleda pismeni i usmeni dio posebnog dijela. Hvala!
  2. Nalog je izdao MUP, Policijska uprava Opet, hvala na azurnom odgovoru I ovdje je rijec o sudskim troskovima konkretno, ne znam kakve bi imao dodatne sudske troskove da mi je nalog izdat na mjestu prekrsaja osim samog iznosa kazne Znaci nije bilo uvjeta za naplatu kazne na licu mjesta ? Jos samo jedno pitanje, cisto iz znatizelje, oprosti ako te davim ali posto i sam uskoro izvanredno zavrsavam pravo zanimaju me ovakve stvari Koji uvjet nije bio ispunjen ?
  3. Hvala na odgovoru Sta vas jos zanima sto se ovog tice ? Zapravo, da li je sluzbenik vucne sluzbe obvezan izdati mi obvezni prekrsajni nalog na licu mjesta ili je to samo opcija ? tj. da mi je izdao obvezni prekrsajni nalog na licu mjesta bi li takav nalog takodjer sadrzavao troskove ? Nekako imam dojam da mi je neizdavanjem obveznog prekrsajnog naloga na licu mjesta samo natovario tih 100 dodatnih kuna troskova jer bi ja u svakom slucaju platio kaznu na licu mjesta Oni su se samo pokupili i otisli i nisu spominjali nikakvu kaznu da bi potom zbog toga imao dodatni trosak u vidu sudskih troskova
  4. Pozdrav Situacija je sljedeca : Nepropisno sam zaustavio auto na mozda 2,3 minute i pri povratku u vozilo nailazim na djelatnike vucne sluzbe koji se spremaju odvuci mi auto. Medjutim posto sam stvarno nakratko zaustavio auto oni odustaju od toga i vracaju se u svoje vozilo i potom odlaze bez da su mi ista urucili ili rekli. Nakon odredjenog vremena mi dolazi zahtjev za vjerodostojnim podacima o identitetu vozaca i prije par dana konacno i obvezni prekrsajni nalog Kazna je stvarno minimalna i ne planiram se zaliti medjutim u nalogu sam duzan platiti i sudske troskove od 100 kn I sad me zanima imam li pravo se zaliti na dio sto se tice sudskih troskova posto mi nije uopce dana mogucnost placanja kazne na licu mjesta i izbjegavnja samog prekršajnog postupka time sto su djelatnici vucne sluzbe jednostavno otisli kad sam ja dosao do vozila ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija