Jump to content

Arci

Korisnik
  • Broj objava

    138
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. pozdrav sam status Hrvatskog branitelja mnogo znaci.
  2. POZDRAV e da kolega Roda, hvala na objavi, obavijesti, pozivu i zajedništvu. Hvala braniteljskom forumu na snazi za osnivanje i zastupanje svih HB. Narode, na sitne provokacije tipa: avatar ne nasjedajte...... tražili smo konkretno e pa ono je na pladnju, dođimo, organizirajmo se, družimo se i pobjedimo. Iskreno se nadam da se vidimo.
  3. Obzirom da ti je zadnji trag Mostar (hajmo reći da sam ja ne baš blizu) al evo ti nudim mogućnost da ti ja nazovem njih ili da pošaljem upit. Javi mi na PP osobne podatke, nešto mislim da sve može biti , al da je u Upravi za pitanje branitelja u Mostaru - kočnica... to baš i ne... al eto svašta se dešava.
  4. Neka Vas obasja sunce.. u ovo uskršnje jutro neka Vam se dan smiješi i zaliječi sve tuge, i sve probleme riješi .... neka nam je svima Bog dragi na pomoći u ovim teškim kušnjama i vremenu koje nije ni malo lijepo, s toga neka nam uskrsnuće Krista i Duh sveti dâ snage da izdržimo sve nedaće i da s strpljenjem i jakosti nosimo svoj Križ, da znamo prepoznati zloću i krenuti putem Krista i ljubavi.
  5. Što ti je diskriminacija, što točno podrazumjevaš pod tim? Oprosti al me zanima, pa ako nije problem da mi rečeš. Hvala. Ja, u startu se ne bih složila s tobom, al svak ima svoje viđenje. U BiH ........... 80% ... jako velik postotak za profesionalnu nesposobnost..... negdje je kvaka... gdje , ne znam. Ne kažem da nije sve kako spada u tvom invaliditetu i pogoršanju stanja, al to mi se dvoje ne uklapa, nikako. a to, što si dobio kako reče 440,00 Kn plus invalidnina u BiH ( nekih 1500,00 kn, caa) sa tim omjerom i profesionalnom procjenom... nije malo. Zbilja, taj omjer 30%.
  6. hajde molim te, možda netko i nešto zna i reče...... tu smo svi da razmjenimo informacije........ malo pojasni, tipa: - umirovljenik kao HRVI.... po statusu HB ili po Sporazumu BiH i RH-a, - pravo na civilnu invalidsku mirovinu, u koliko ti nije uračunat staž BiH, imaš ( u BiH i ako imaš CIPS-ovu osobnu)te ukoliko imaš odgovarajući broj godina staža
  7. @ gaki nisam baš sigurna, iskreno ne znam, al evo ako se uspijem vidjeti sa nekim iz tih krugova, zasigurno ti napišem, ali ne bih baš puno očekivala.... ja sam u prijedlogu za spomenicu zahvalnosti, davne godine al i to je stalo, nisam baš puno pitala - život otišao u drugom smjeru. Eto, sad kad čitam ovo tvoje - možda otkrijem nešto i za sebe.Svakako pregledaj ovo što ti kolega Depresivac reče. Javim ti
  8. .. poduzeo si što je bilo potrebno.. imaš još dvije mogućnosti, a to je: sjest i otići u Sa ili čekati da oni to odrade. Odraditi hoćemo (ako spadaš po onom dautmu za dragovoljca) samo je gužva u prostorijama.
  9. @ Dario73 ima se pravo na zdravstvenu zaštitu po Članku 9. istog Ugovora.
  10. dopuna, da se zna: @ dobili su oni invalidi-branitelji koji su prošli komisiju 1999. godine i to koncem prošle i početkom o.g. , a ostali na čeki - kada budu osigurana sredstva u proračunu.
  11. Mislim da je rok za podnošenje zahtjeva prošao i da se naknadno po istom sporazumu ne može podnijeti zahtjev, ide samo dopuna s dokumentacijom..... rok je bio 01.7.2006. do 31.7.2006. godine, ali neka provjeri naravno ako ispunjava ovo gore što si naveo .
  12. Nemaš status Hrv.branitelja ..... definitivno ono što imaš ti je opisano u Međ.državnom sporazumu RH-a i BiH, 26.12.2005.godine. Pročitaj....
  13. Sory, uočila sam ali nemam mogućnost brisanja postova, pa stoga Vi to uradite, privi izbrišite, a htjela sam samo nešto nadodati... hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija