Jump to content

facko

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je facko objavio

  1. Meni se u godišnji uračunavaju i subote i nedjelje!
  2. Radim u jednom odvjetničkom uredu kao vježbenik, pa me zanimaju informacije od ostalih odvj. vježbenika glede plaće, godišnjih, posla...
  3. Molim pomoć! Tko snosi troškove objava oglasa u Narodnim novinama kojim se pozivaju osobe koje polažu na nasljedstvo da se prijave sudu?
  4. Hvala ti. Jesi bio/la možda na popravnom?
  5. Da li neko zna kad se izlazi na popravni da li treba što od papira slati ili kako to već ide? Hvala
  6. A ne znam više, u panici sam, plačem, mislim da mi je više uzalud sve. Svakako, hvala na odgovoru.
  7. Recite mi, molim Vas, kolike su šanse da mi se promijeni komisija i koliko se to često događa, jer jednostavno nemam vremena raditi po svim pitanjima ispitivača, a strah me ponavljati samo po svojoj komisiji, jer ispit mi je slijedeći tjedan?
  8. Knežević se meni učinila jako ok, a slušala sam ju dva puta. Može li mi neko reći koliko Eraković detaljno gleda presude i dali puno pita u vezi presuda?
  9. Ljudi, komisija je objavljena!!!!!!!!!
  10. Jel zna iko da li će nam objaviti komisiju za lipanj, iako ja osobno sumnjam, jer da su mislili već bi to napravili?
  11. facko

    lipanj

    Meni je prvi dan ispita u petak, a putujem u ZG u četvrtak, tako da je pitanje hoću li ih dobiti do tad, pa ako budem, poslaću ti.
  12. facko

    lipanj

    Ej Anngee, molim te da ove dvije presude (zajam i pobijanje usmene oporuke) da mi pošalješ na karakorum83@gmail.com. Bila bih ti jako zahvalna i SRETNO na ispitu.
  13. Recite mi molim Vas, koliko uopće da se pouzdam u objavu komisije, mislim na to da se neće izmijeniti taj dan, jer nemam vremena ponavljati po svim pitanjima, pa me zanima kolike su šanse da se komisija promijeni na dan ispita? Hvala
  14. facko

    lipanj

    Jel imaš možda presudu iz građanskog, zajam i pobijanje usmene oporuke? Inače, kako ti se čini da si spremio/la ispit?
  15. facko

    lipanj

    Lipanjci, javljajte se, kako Vam ide ponavljanje/učenje? Ja imam osjećaj da ništa ne znam, što vjerovatno nije ni daleko od istine, a tako mi je još malo dana ostalo do ispita. Također, ne znam ni kako da se više izorganiziram što se tiče ponavljanja, kad da šta ponavljam, kad da čitam pitanja... Kakva je situacija kod Vas?
  16. facko

    lipanj

    Ljudi, kako učenje?
  17. facko

    lipanj

    Kao da pričaš o meni jer i meni je jednako tako. Jesi dobila poziv za polaganje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija