Jump to content

Perpetum mobile

Korisnik
  • Broj objava

    39
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Perpetum mobile je na 31. siječnja 2015 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Perpetum mobile objavi!

  1. Kako ti mozes bti siguran da te na MOB bas zove policija?
  2. Ti bi da ti neko zatalasa a narod je uvjek isti-stoji u puzevoj kucici i ceka sta ce neko drugi reci ili ucinit.
  3. I vase ponasanje je prerizicno,na takvim portalima se ne kupuju takve glomazne i skupe stvari. Ja sam vracao mobitel doslo me 80 kn do Kine i to mi nisu refundirali ali jesu za pokvareni mobitel.
  4. Da, ali sam bio previse glup pa sam ih upozorio na to , na lijep i kulturan nacin sam rekao da cu otici na HZZOtako da su se na vrijeme pokrili. Ažurirano Da, ali sam bio previse glup pa sam ih upozorio na to , na lijep i kulturan nacin sam rekao da cu otici na HZZOtako da su se na vrijeme pokrili.
  5. Poštovani moderatore da li Vi od svog zubara dobijate racun nakon izvrsene usluge? Da li imate pravo na reklamaciju kad Vam ispadne plomba nakon 2 dana? Da li ste zamijetili rad ortodonta koji ugl.primaju pored regularnih i pacijente na crno, ne izdaju im racune i sl. A sad me slobodno i prekrizite i editirao moderator p.s. ko je ikad vidio racun od odvjetnika ali je vidio za pola sata "savjeta" po 500 kn i to opet na crno od renomiranih i uglednih odvjetnika....
  6. Pa samom prijavom policiji za nasilje dobit ce da se trajni gubitak prava da vam se priblizava i to je to.
  7. Najvise nepravilnosti ima kod zubara i niko im jos uvjek nije stao na kraj. Ne izdaju racune, plomba ispadne nakon 3 dana i nikom nista-plaćaj ponovo, rade ujutro u drzavnom a popodne privatno...a da ortofonte i ne spominjmem.
  8. Ne moze, ali sigurno se nameo i pomeo vasih papira,starog kruha,bacenih novina i sl otpadaka u tih 10 godina. Sta bi sad trebali vi svi jos jurcati po tom vrtu?
  9. KOnkretno me zanima kako to da HZZO refundira prve prednje zube tj poklanja bijele plombe a ja nemam ni zube.....zasto mi ne refundira most ili zub na šaraf za prednje zube ukoliko smatra da zbog estetskog problema je duzan staviti bijele plombe a ne crne.
  10. troškovi koje imaš su dar za djecu i bivšu. ======================== Prisilni dar
  11. Vi alimentaciju placate 2 puta,taj iznos bi trebao ici za hranu i odjecu djece,skolovanje itd a kako zivite zajedno tako sve to placate na licu mjesta,pa dajte joj tu alimentaciju pa neka sama kupuje za djecu i nemojte davati vise nista nego se zalite jer stvarno stanje nikako ne podudara sa onim sta ste dobili u rjesenju. Stavite sve na papir pa prvo do centra za socijalnu skrb sa pitanjima a onda do besplatne pravne pomoci. U rjesenju nije uzeto u obzir da Vi ne zivite odvojeno.
  12. Tko kuha i tko placa namirnice? Znaci zajedno i jedete?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija