Jump to content

Perpetum mobile

Korisnik
  • Broj objava

    39
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Sve što je Perpetum mobile objavio

  1. Kako ti mozes bti siguran da te na MOB bas zove policija?
  2. Ti bi da ti neko zatalasa a narod je uvjek isti-stoji u puzevoj kucici i ceka sta ce neko drugi reci ili ucinit.
  3. I vase ponasanje je prerizicno,na takvim portalima se ne kupuju takve glomazne i skupe stvari. Ja sam vracao mobitel doslo me 80 kn do Kine i to mi nisu refundirali ali jesu za pokvareni mobitel.
  4. Da, ali sam bio previse glup pa sam ih upozorio na to , na lijep i kulturan nacin sam rekao da cu otici na HZZOtako da su se na vrijeme pokrili. Ažurirano Da, ali sam bio previse glup pa sam ih upozorio na to , na lijep i kulturan nacin sam rekao da cu otici na HZZOtako da su se na vrijeme pokrili.
  5. Poštovani moderatore da li Vi od svog zubara dobijate racun nakon izvrsene usluge? Da li imate pravo na reklamaciju kad Vam ispadne plomba nakon 2 dana? Da li ste zamijetili rad ortodonta koji ugl.primaju pored regularnih i pacijente na crno, ne izdaju im racune i sl. A sad me slobodno i prekrizite i editirao moderator p.s. ko je ikad vidio racun od odvjetnika ali je vidio za pola sata "savjeta" po 500 kn i to opet na crno od renomiranih i uglednih odvjetnika....
  6. Pa samom prijavom policiji za nasilje dobit ce da se trajni gubitak prava da vam se priblizava i to je to.
  7. Najvise nepravilnosti ima kod zubara i niko im jos uvjek nije stao na kraj. Ne izdaju racune, plomba ispadne nakon 3 dana i nikom nista-plaćaj ponovo, rade ujutro u drzavnom a popodne privatno...a da ortofonte i ne spominjmem.
  8. Ne moze, ali sigurno se nameo i pomeo vasih papira,starog kruha,bacenih novina i sl otpadaka u tih 10 godina. Sta bi sad trebali vi svi jos jurcati po tom vrtu?
  9. KOnkretno me zanima kako to da HZZO refundira prve prednje zube tj poklanja bijele plombe a ja nemam ni zube.....zasto mi ne refundira most ili zub na šaraf za prednje zube ukoliko smatra da zbog estetskog problema je duzan staviti bijele plombe a ne crne.
  10. troškovi koje imaš su dar za djecu i bivšu. ======================== Prisilni dar
  11. Vi alimentaciju placate 2 puta,taj iznos bi trebao ici za hranu i odjecu djece,skolovanje itd a kako zivite zajedno tako sve to placate na licu mjesta,pa dajte joj tu alimentaciju pa neka sama kupuje za djecu i nemojte davati vise nista nego se zalite jer stvarno stanje nikako ne podudara sa onim sta ste dobili u rjesenju. Stavite sve na papir pa prvo do centra za socijalnu skrb sa pitanjima a onda do besplatne pravne pomoci. U rjesenju nije uzeto u obzir da Vi ne zivite odvojeno.
  12. Tko kuha i tko placa namirnice? Znaci zajedno i jedete?
  13. Moze li netko odgovoriti na pitanje koliko bi iznosila profesionalna mirovina s 3 godine radnog staza i VSS? I opca?
  14. Podstanari ne zele sklopiti s nama ugovor mada smo im ga ostavljali u 2 navrata. Zeljeli bismo da to bude legalno i po zakonu ali ne ide. U slucaju inspekcije kakva su moja prava? Ne mogu nekog na silu natjerati da potpiše a kaznu ću na kraju plaćati ja ukoliko do toga dodje. Čisti su i uredni kao obitelj ne prave nikakve probleme te im ne bismo otkazali ali ne mozemo ih ni ovako drzati u nedogled.
  15. #""aze joj zubar da joj treba 3000 kn! jer mora raditi i zube pored. da je 1000 kn, još kako tako bi skupili te novce, ali 3000 kn - nema sanse. e sad, netko mi je rekao da osiguranje pokriva troskove ako se radi o prednjim zubima. malo sam googlala ali nisam naisla na slicnu odredbu. ima li netko kakvih saznanja o tome?" Raspitah se kod nekoliko zubara i dentalnih centara i kazu da HZZO refundira bijele ispune prednjih zuba "ali zastarjele tehnologije" (sto znaci zar ne da bi oni svoju naprednu tehnlogiju bijelih ispuna prednjih zuba naplatili) a da krunice i mostove na prednjim zubima ne refundira HZZO. STo mi je strasno nelogicno jerako je i ova odrednica o prednjim ispunima odredjena da bi se izaslo u susret pacijentu radi estetike i sl onda u to spada i zahvat oko mosta i krunice. Sta ce kome ispun prednjeg zuba refundirati HZZO ako nema ni zub?
  16. Da li je zakonito kao sto vidjeh na vratima besplatne pravne pomoci u Osijeku u podhodniku da traze godisnju clanarinu od 50 kn? Onda to nije besplatna pravna pomoc
  17. Pokusavam poslati e-mail na jedan od prikazanih ali javlja: Pogreška Adresa e-pošte "info@mrms" nije prepoznata. Riješite taj problem i pokušajte ponovo. Sve je to traljavo i nikakvo . Ovo je rjesenje sa losega na gore. Prije smo bar znali Drzavni inspektrat je nadlezan za to i to a sada je sve jedna zbrka.
  18. Sin posjecuje majku doslovno 3 dana u godini. Izgovor je da radi u prvatnika i ne moze dobiti vise godisnjeg (ostala 3 dana je kod punice tj druge bake) a i velika udaljenost cca 400 km. Po novom zakonu djeca su duzna brinuti se o roditeljima. Da li postoji mogucnot odlaska na centar za socijaknu skrb s ovim problemom? Vec mu je to receno ali nista od svega. U obitelji je i tesko bolesna sestra koju doticni isto nije niti pogledao u bpčesti a to mu zakon niti ne nalaze koliko shvacam.
  19. S takvim ljudima je najbolje nemati nikakva posla, to je energetski vampir-hrani se na takvim svađama i uziva u njima. Jos ako je i inteligentna zacas okrene stvar u svoju korist. Na sudu recite da ste se samo branili, sta sad treba covjek stajati mirno dok neko tuče po njemu nije mi jasno
  20. Vaš zaključak je ko je jamio jamio je. "da se nisu svi obogatili jer nemaju mjesnu nadležnost pa stranka može slobodno birati kojem će bilježniku ići, " -Njih je jako malo i ogranicen im je broj tako da za svakog ima posla i svaki je bogat. Dokaz tome je sto sami ne rade vec su zaposlili druge da rade umjesto njih, nije mala stvar zaposliti po 3 radnika a doticni ceska EDIT MODERATORAuokolo-znaci da se tu dobro zaradjuje i da sve skupa nema smisla .
  21. Zalažem se za ukidanje javnih bilježnika i njihove pljačke. Svaki od njih "tezak" je par mil. € sto im je nakaradna HDZovska drzaVA OMOGUCILA. Nitko od njih nema vise poztrebe da radi i gubi vrijeme po kancelarajiama vec su zaposlili svoje zamjenike i tajnice koji skupljaju pare za njih.Cjene su za ova krizna vremena previsoke i sve to moze se vratiti sluzbama koje su prije njih i obavljale te poslove.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija