Jump to content

telstar

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, hvala Vam na odgovoru. U ovom slučaju bi onda bilo dobro angažirati odvjetnika, ili da idem po Vašim šprancama prigovora i taktikom priznanje, kajanje, i dokumenti koji mi idu u prilog? Pretpostavljao sam da je skoro pa nemoguće proći bez zabrane, no nadam se da ću dobiti mjesec dana. Da li postoji mogućnost da mi se ova kazna za brzinu u naselju ne vidi na sudu ukoliko platim sve prije kazne za alkohol? Hvala još jednom na Vašem vremenu.
  2. Poštovani, prije par dana sam zaustavljen i napuhao sam 0,77 promila i oduzeta mi je vozačka do drugog dana. Imam od 1.11.2018. slučaj kada sam napuhao 1,11 promila te sam imao prekoračenje brzine od 20km čini mi se. Tada sam uložio žalbu priznao sve te se pokajao i nisu mi uveli mjeru zabrane vožnje. Platio sam samo kaznu. Uz to sad od 2 mjeseca 2020. godine snimili su me u prekoračenju brzine naseljem za 32km/h. To mi još nije stiglo, dao sam svoje podatke o vozaču i poslao u policijsku postaju. S obzirom na prekršaj 2018, i brzina koja mi je izmjerena u 2 mjesecu 2020 godine, kakve su mi opcije sa ovim zadnjim prekršajem? S obzirom da sada vjerovatno spadam pod recidivista. Da li postoji ikakva mogućnost izbjegavanja zabrane upravljanja? Dok čekam riješenje da li se učlanim u neku zajednicu osoba koje imaju problema sa alkoholom pa da i to prezentiram sudu ili u prigovoru kao izraz kajanja i shavaćanje ozbiljnosti prekršaja? Da li bi bilo pametno angažirati odvjetnika u ovom slučaju? Stvari koje mi mogu ići u prilog: - minimalna plaća - kredit - uzdržavanje obitelji i (majka umirovljenica i sestra koja je na porodiljnom) - potvrda od poslodavca da mi je vozilo neophodno za posao Hvala Vam
  3. Uredu, hvala Vam puno na odgovoru.
  4. Ja imam 22 godine, a za decka neznam jer ga ne poznam.
  5. Pozdrav. Prilikom izlaska sa prijateljima dogodio se nesporazum. Od jedne poznanice dečko u pijanom stanju nas je pratio i cjelo vrijeme pričao o njoj i bio je jako naporan, nakon čega sam ga zamolio da se udalji od nas, on nije želio i bio mi je takoreći unesen lice pa sam ga ja odgurno sa glavom. Nisam primjenio nikakvu silu ni nista i vjerujem da nije imao nikakve povrede niti mi je bila namjera da ga ozljedim. Mi smo se udaljili od njega da bi on podnio prijavu policiji protiv bivse cure da ga je naguravala i da je platila nekim prijateljima i meni da ga istucemo. Njegova verzija je da sam se zaletio u njega sa glavom i da mu je rasječena usna, što sam siguran da nije jer je pokazao usnicu mojem prijatelju (tada) i nije bila ni ozljeđena ni nije bilo krvi. Moram napomenuti da nikad nisam počinio nikakvo krivicno djelo. Zanima me što će se dogoditi, policija me još nije kontaktirala za izjavu. Znam da možda izgleda banalno pitanje, ali nikad nisam imao problema sa zakonom ni ne želim imati. Molim Vas pomozite mi, hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija