Jump to content

hladni

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hladni objavio

  1. Pozdrav ! Recite mi kako bi se zvali ovakvi na primjer kao ja osobno ušao u rat 9 mjesec 1991. kao dragovoljac pješaštvo,1992. gardijska brigada sve do 2003.godine do umirovljenja profesionalna nesposobnost zadnje što sam radio bilo je zamjenik zap. pješačke bojne. Znači 1800 dana borbenog sektora i od svih tih prava imam k....., sve zakone koje ste propisali do sada, niste ih pisali za nas koji smo vodili rat i oslobađali domovinu nego za sebe.
  2. Pozdrav! Imam pitanje u svezi najniže braniteljske mirovine susjed mi je napunio Jesenas 65 godina nije HRVI ali je dragovoljac i ima preko 1000 dana borbenog sektora mirovina mu je oko 2000 kn dali ima pravo na najnižu braniteljsku mirovinu od 2480 kn ili je sada veća po novom zakonu.Moj tata je isti slučaj ali je malo stariji i kada je napunio 65 godina dobio je bez problema tu najnižu mirovinu a susjeda su odbili dobio riješenje te se može žaliti na njega.
  3. Pozdrav svima! Molio bih za pomoć ali bez puno zakona ili propisa samo me zanima odgovor dali se može ostvariti ili ne. Ovako tata mije otišao u invalidsku mirovinu 19.10.1992.godine ali civilnu tamo po nekim člancima i zakonima pitaj dragog boga.Sada me zanima dali ima pravo na najnižu braniteljsku mirovinu pošto je bio dragovoljac i to od 19.07.1991.-01.07.1992.godine a 09.08.2008.god. je napunio 65 godina života ako tko želi pomoći mogu skenirati riješenje i poslati na privatni e-mail. Bog!
  4. Pozdrav! Molio bih nekoga ako zna ili ima sličnih meni po pitanju umirovljenja. Ja sam 2003.godine umirovljen po članku 11 profesionalna nesposobnost nisam HRVI nisam tada imao pravo na otpremninu nego samo na 3prosječna osobna dohotka. U gardijskoj brigadi sam proveo 11 godina te sam umirovljen sa dužnosti zapovjednika pješačke satnije, tu na forumu dosta često čitam da pojedinci imaju dodatak kao dragovoljci ja sam isto dragovoljac od 9 mjeseca 1991.godine. U riješenju mi nepiše nikakva invalidnina a ja u invalidskoj mirovini te me zanima dali se na mene odnosi ovo izjednačavanje mirovina te dali imam kakva prava jer po meni ja i meni slični smo skroz naj..... u onom i ovom zakonu. Hvala na savjetima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija