Jump to content

joza22

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je joza22 objavio

  1. Hvala na odgovoru. A sto se tice putovanja u Europu, ne bih trebalo biti problema na granicama, osim ako bih isao u DE.
  2. Pozdrav Svima. Zanima me jedna informacija oko kredita u njemačkoj. Imam u Deutsche Bank kredit oko 36000E.Nisam bio tamo 2 godine otkako je ova Korona. Racun su mi ugasili kredit otkazali. U Hr zivim. Da li netko ima tko se razumije u ovu temu,jel mi mogu sjesti na hr RACUN. Kakve su sankcije za ovakvo nesta. Hvala na odgovorima
  3. postoji li uopce zastara za prometne kazne...imam iz 2011.g kazne i zanima me jel ima zastare i nakon kolko nastupa zastara ako je uopce ima? otkad se racuna, od pocinjenog prekrsaja ili od pravomocnosti??hvala
  4. 11.11 znaci sljedeci ponedjeljak idem u remetinac na dijagnostiku pa dalje u kaznionicu gdje me posalju..imam 14 mjeseci zatvora i nisam povratnik..kakve imam sanse da dobijem poluotvoreni tip zatvora dali netko zna??
  5. 11.11 znaci sljedeci ponedjeljak idem u remetinac na dijagnostiku pa dalje u kaznionicu gdje me posalju..imam 14 mjeseci zatvora i nisam povratnik..kakve imam sanse da dobijem poluotvoreni tip zatvora dali netko zna??
  6. Ovako,sutra 13.9.2013 idem u socijalno na obradu za izvrsenje zatvorske kazne od 14 mjeseci..to sve traje vec 4 godine i evo sada je doslo do kraja izgleda..zanima me sta ide poslije te obrade u socijalnom,nakon koliko vremenski dobivam uputnicu u zatvor,i koja su moja prava i dali postoji kakva odgoda i koji bi trebao razlog biti za odgodu..zaposlen sam pa me zanima dali mogu ici na odgodu,da nisam nebi uopce trazio tu odgodu..ako je netko prosao ovo molio bi da mi malo objasni..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija