Jump to content

renataz

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma naravno ja sam se tek uključila u rad kluba nema ni mjesec dana i željela bih sve posložiti kak se veli " ko po špagi" da sve bude legalno i transparentno, ali mi treba velika pomoć jer se ne razumijem u sve to, a htjela bi pokrenuti stvari, postoji mogućnost da nam jedna pivovara bude sponzor, koja naravno želi poslovati samo po zakonu, a ja želim isto samo neznam od kuda krenuti da sve posložim kako treba da ne izgubimo sponzora, a opet da izvučemo što više love. Tak da mi treba ono ko prvašićima pomoć od samog početka pa do kraja (a-ž). Hvala svima. Od kuda početi:-?
  2. zašto igračima, radi se o klubu u četvrtoj ligi kojem svaka kuna dobro dođe što za uređenje prostorija, što za potrebe škole nogometa, popravka terena itd. Znači kako je netko već komentirao ajmo sve zatvoriti i gotovo, to što mi na utakmicama prodamo koji sok i koju gajbu pive i to sve volonterski, ako otvorimo obrt pojedošve svu lovu porezi, prirezi, a neznam i zar onda klub počinje biti obveznik plačanja PDV-u, bez obzira na prihode koje ustvari nema, sve su donacije ili sponzorstva:pravila:
  3. znači ako klub ima za sponzora pivovaru nemože u svoju korist prodavati tu istu pivu čemu onda sponzor? Kakva onda svrha sponzorstva tj. kako doći do te love???
  4. znači li to da za pivo i sokove netreba druga dozvola nego samo nacionalnog saveza
  5. ako jedan nogometni klub iz županijske lige ima kao sponzora pivovaru koje dozvole osim od nadležnog sportskog zaveza mora imati da bi legalno prodavao piće na utakmicama
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija